Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Filip81:
Staci uz jenom zmenit startTime a endTime u jednotlivych dni od 12am do 12pm. Mel jsem to defaultne nastavene na tyto hodnoty, je zvlastni, ze ve tve platforme je to jinak. Regular sessions by prave mely zustat v tomto intervalu.

Odesláno

Při vstupu do obchodu se objeví čáry s hodnotou SL a PT, jejich popis zasahuje do posledních svící a vše tvoří nepřehledný červený chuchvalec. Je možné nějak popisky vodorovně posunout? Lze změnit ďábelské barvy SL,PT (fosforová zeleň) a velikost číslic ? Díky za radu, Mirdo (napůl barvoslepý,pro někoho blbost,pro mě zásadní věc).

Odesláno

mirdo:
jde to upravit když klikneš pravým tlačítkem a vybereš "Format accout orders and positions..." a na kartě Settings provedeš nastavení dle libosti;
odsazení ve volbě Format Window nastavíš hodnotu "Space to the right" na hodnotu odpovídající počtu barů, o který chceš graf posunout doleva.

Z.

Odesláno

peter.13:

Řešil jsem stejný problém a bohužel jsem z něho nevykorčuloval.
Dle vyjádření P. Albina je zádrhel u Tradestation Europe, která neakceptuje tradery bez zkušeností. Pokud bych byl občan USA, tak to nevadí.
Takže teď směřuji k Mirusu. Tam berou začátečníky i z Evropy. Ověřoval jsem.

Mimochodem, jak jste dopadl?
díky
JirkaW
Odesláno

Mam problem s instalovanim updates pro TS. Preinstaloval jsem na Win 8.1 Pro a kdyz stisknu v TS Update Manageru Install Update tak se nic nestane. Ani v zalozce Show All, ani jeden update nejde nainstalovat. Nevite co s tim?

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

mam dva systemy, chtel bych je nyni oddelit na dva ucty. Je mozne vytvorit dva ucty se stejnym majitelem?
Ucty pro futures, je nutnost druhy ucet fundovat min.castkou $5000, nebo to neni podminka? Nutnost min.poctu obchodu se potom odviji pro kazdy ucet zvlast, nebo je to pozadavek na majitele uctu?
Muzete mi celkove rict blizsi informace, zkusenosti s timto krokem?
Diky za info.

Odesláno

JirkaW:

Stále čakám na vyjadrenie od Albina. Tiež mi pred sviatkami volal, že to musí prebrať s Tradestation Europe, takže pravdepodobne na základe vašich informácií to asi neprejde. Pravdepodobne skúsim AMP.

Odesláno

Dobrý večer ve spolek. Konečně mám reálná data, tak jsem zkusmo na sim účet zkusila obchodovat a hned mi vyvstaly první nejasnosti: Konkrétně se jedná o výši zablokovaného marginu. Na trhu YM jsem byla v pozici se 3 kontrakty.

26510

Odesláno

Pokračování: Dle obrázku výše jsem očekávala, že mi bude zablokován margin ve výši 3300 : 4 (25%) x 3 (3 kontrakty) = 2475 dolarů. Ovšem již při zadávání příkazu pro jednu pozici mi informační tabulka sdělovala, že in. margin je 2750 dolarů. To vynásobeno 3 souhlasí se skutečně zablokovanou částkou (8250 dolarů), ovšem nesouhlasí s údajem o in. marginu v tabulce Futures Margin Rates (3300) a už vůbec ne s faktem, že při intradením obchodování by mělo být zablokováno pouze 25% init. marginu. Může mi někdo prosím vysvětlit, jak se v tom vyznat? Případně co a jak jinak nastavit, pokud je chyba na mé straně? Že se jedná o day obchodování jsem zadala, kde se dalo...

26512

26513

Odesláno

Zdenekt:Tu odpověď ze srpna jsem si teď připoměla..omlouvám se..jsem sklerotik..Ale přesto: Pravda je, že to bylo jen na zkoušku, tak jsem jela bez stoplosu.. Teď jsem ale zadala SL (malý - 50 dolarů) a jeví se mi to stejně (viz obr) A už vůbec nevím, proč na stránkách mají in.margin 3300 a tady vidím 2750.... Díky za trpělivost s mou osobou.. :)

26514

26515

• Vytvořit...