Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Honzo děkuji. Je to tedy makačka na bednu ale snad to chápu. Já jsem to v tomto případě zazdila tím, že jsem v úleku obě strategie odstavila (Odškrtla automate execution...) a nechala jsem pouze Generate strategy orders... abych viděla jak se to vyvine. Takže jsem skončila asi -150. Strategie nakonec vydělaly překvapivě obě..každá asi 15 dolarů. :)

Odesláno

Dobrý den, potřeboval bych trochu popostrčit. Snažím se pustit automatické exekuce a bohužel nemůžu přijít na to, proč mám stále zašedlý Automate execution using..... Můžete mi prosím někdo poradit jak na to? Děkuji
Lukáš

Odesláno

Máte zaškrtnuté "generate strategy orders..." nad tím? A máte nafundovaný účet pro příslušnou kategorii instrumentů? Tj. jestli chcete pustit strategii na futures, musíte mít fundovaný futures účet. Nic jiného mě z hlavy nenapadá....

Odesláno

to Filip81: pokud z toho neco vyctes, tohle jsem mel od nich v e-mailu....

For your convenience, data is in ASCII (.csv), MetaStock ASCII (.txt),
NinjaTrader ASCII (.txt) as well as TradeStation 4.0/2000i format (.omz
and/or .xpo).

If you are using TradeStation, please do not forget to download the Pre2005
OMZ(or XPO) files from their subdirectories. If you have problems adding the
symbols to the TS2000i GlobalServer portfolio - let me know and I will
e-mail you an .xpo file with the current symbol(s) to import.

You have to be very patient when importing all data into TradeStation - it
may take > 24 hours to complete the process. You may want to import data in
smaller chunks by specifying date ranges when importing.

disktrading.is99.com/disktrading/instructions/index.htm

Odesláno

piggi Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ano, Generate strategy orders... mám zaškrtnuté a
> účet mám přes 30 tis. Kdyžtak se obrátím na
> podporu TradeStation.

Při pokusu o zaškrtnutí "Automate execution..." se objeví nebo neobjeví okénko s volbami I agree a I do not Agree?

Odesláno

Nemáte trading přes automation zakázaný? Ve status řádku vpravo dole byste měl mít Trading:Live v zeleném pozadí. Klikněte na něj pravým tlačítkem myši a podívejte se, jestli není v "Lock/unlock..." něco zakázané...

Odesláno

Tak jsem na to přišel, jsem slepej a díky za navedení.
Mám symbol TFM14.D a teď jsem si všiml že je delay (D).
Můžu se zeptat jaký data objednat pro tento symbol? Mám Globex Value Bundle. Myslel jsem že obahuje i data z Nybotu.
A teď koukám že bude asi potřeba objednat ICE US.

Honza K. díky moc

Lukáš

Odesláno

Ahoj,

do svých strategií se snažím zakomponovat position sizing, ale ať dělám co dělám, tak se nemůžu dostat k žádnému rozumnému výsledku. Vše končí na tom, že nejsem schopný získat hodnotu velikosti účtu, na které bych position sizing mohl postavit. Koukám že EasyLanguage definuje sadu GetXX funkcí jako například GetRTCashBalance, GetRTPurchasingPower, ale ty mi v backtestu vracejí leda tak nulu a přesně tohle je i řečeno zde help.tradestation.com/09_00/elword/el_libraries/account_order_and_position_words.htm

Dá se tedy v backtestu načíst velikost účtu či nějak jinak otestovat position sizing?

• Vytvořit...