Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych poprosit o radu, ale nevím jestli jsem ve správném vláknu. Ale přesto to zkusím:)

Když zadám vstupní příkaz v Sieře "pošle se" do TWS, ale tam jen visí a čeká na potvrzení (Transmit).

Nejde to nějak nastavit, aby když zadám příkaz je hned vyplněn i v TWS?? (bez dalšího potvrzování) a aby byly
odeslány i příkazy PT a SL s OCO vazbami?

Už jsem projel stránky Sierry, IB i tady pár diskuzí, ale zatím bezúspěšně.

Předem děkuji za jakoukoli odpovědi.

Libor

Odesláno

kilousek Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím všechny,
>
> prosím o radu. Obchoduji z grafu Sierra Chart s
> propojením s TWS od IB přes API. A když kliknu
> např. na SELL MARKET nebo BUY MARKET v grafu, tak
> to musím ještě potvrdit v TWS tlačítkem TRANSMIT a
> to u podmíněných příkazů na PT a SL také. Neví
> někdo, jak to udělat tak, že po kliknutí v grafu
> automaticky aktivují příkazy v TWS. Moc děkuji za
> radu. Aleš

Dobrý den,

zrovna řeším stejný problém. Podařilo se Vím to nějak vyřešit?

Předem díky

Odesláno

Zdravím všechny, používám TWS, Sierru a Tsim+. Stala se mi nepříjemná věc: zadal jsem příkaz YM, Market, sell. Příkaz se nevyplnil, ale poté ani nešel zrušit. Mám zadaný fixní SL a PT. Domnívaje se, že chyba je v Tsim, tento jsem shodil. Až za čas jsem si všiml, že bliká Trade log. Příkaz se vyplnil ale bez SL a PT !!!! Jako naschvál se trh otočil a šel tvrdě proti. Musel jsem zavolat (po prvé), na záchranné číslo na burzu a požádat o uzavření pozice. Ztráta: 450 USD. Stalo se to někdy někomu ? Co se to tam přihodilo. Krom toho není pravda (jak se na fóru psalo), že pozice je automaticky uzavřena s koncem v cca 15,15. Příkaz tam (dle toho člověka, se kterým jsem to řešil) visí stále.

27064

Odesláno

Zdravím B.J.

před chvílí jsem zadal příkaz a taky mi vyskočilo to okno co vám. Dvakrát jsem ho odklik OK a obchod proběhl jak měl.
(se SL i PT)

Neví někdo jak tomu potvrzování předejít? (jak to nastavit v TWS)

Předem děkuju

Libor

Odesláno

Maxxim777: myslim ze by to mohlo byt:
Config -> general -> show order wizzard -> manual
Mám to vypnute ale nejsem si jist, jestli tohle staci. Poprve jsem na to prisel v helpu TWS, tam je to urcite cele

Odesláno

Dobrý den,

prosím o radu. Chtěla bych přiložit k daňovému přiznání výpis z účtu IB za rok 2013. V Account Managementu jdu na "Reports" - "Activity" - "Statements". Zadám typ statementu default full a období Calender year. Otevře se okno, kde nevím, jaké všechny informace o účtu mám rozbalit. Nevíte prosím?

Děkuji moc za odpověď!!!
Andrea

Odesláno

AHOJ

chci se zeptat...už se vám podařilo vyřešit ten problém že když zadáte nákupní příkaz (market) třeba přes NT tak v TWS je potřeba odklikat ty dvě okna aby se otevřel obchod v TWS ?

Nějak nato nemůžu přijít jak to udělat aby se mi příkaz zadaný v NT odeslal do IB aniž bych musel odkliknout ještě ty dvě povolení.
zkoušel jsem to co je napsáno nahoře ale marně..

děkuji.

Odesláno

To Balian: Nakonec to dopadlo, že jsem nastavil, podle rady výše, CONFIGURATION / GENERAL / Order Wizard / Show Hide manualy. Pak jsem hledal dál a v Helpu TWS našel volbu "Byppas maket cap" (CONFIGURATION / Presets), ale mám ji šedivou a nenašel jsem jak ji zaškrtnout. Tak jsem při dalším zobrazení toho Okna zadal "Don´t display this message again". A od té doby vše OK. Libor

27152

• Vytvořit...