Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4


Volf

Doporučené příspěvky

JVC,

doporučuji místo DOC souborů a podobých věcí využít WIKI. Přesně pro takové účely byla na finančníkovi Wiki založena. Můžete si tam klidně udělat vlastní METATRADER část a do té plnit informace a dokumentace do aleluja. Stahování různých .doc souborů ani moc podporovat nechceme už z technologických důvodů zatěžování serveru.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

jvcbroker
Žádný broker ti nezakáže "automaty", ti naopak podporují a "mají rádi" profitabilní klienty...z nich a jejich spreadu hlavně žijí a je jim jedno (těm dobrým a uznávaným), zda děláš 10 nebo 15K denně....koukám, že jsi na FX taky už poměrně dlouho..:-)
100 pips denně to je široký pojem..záleží na kolika párech s kolika loty atd...za hodně dobré považuji systémy s denním průměrem (měsíční hodnocení) cca 30-40 pips/pár/lot...Ale to sem nepatří, to je spíše o MM a vlákno o MT..:-)
SID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Sid

CCA 100 pips/day/10lots - muj system je sabilně nastaven na čtyři pary, využíva neterych vztahu mezi nimi, hlavnim matematickym zakladem jsou fraktalni indikatory a Hurst channels pak par dalsich indikatoru pro trendy, nekolik specialit pro casova pasma a fundamenty. Chtel jsem ten system naprogramovat uz na konci devadesatych let jako specialni aplikaci v C++, ktera bude ovladat obchodni aplikaci (tenkrat jsem hodne pouzival Medveda), ale pak nastesti prislo VTcko a hlavne METATRADER a u MQL4 jsem jako u nejlepsi platformy zustal a naprogramoval to v ni.

Co ty si Side myslis o open platforme a vubec problemech kolem ? (BTW ja vim, ze FX nezruinujeme :)) - alespon ne rychle)

JVC

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Sid

jeste jedna zajimava drobnost (dokumnetujici to, ze spravna reseni asi malokoho napadnou jen po mnohaletem vyhradnim studiu TA) - kdyz jsi psal, ze te napadly spravne vztahy pro FX nad nejakou vyrocni zpravou, ktera usuzuji o FX ani moc nebyla. Ja jsem zacal svuj system hyckat v hlave od okamziku, kdyz jsem koncil universitu a jeden kolega (Svycar) mne vzal na navstevu za svym otcem, ktery pracoval jako top vedec ve svycarskem svetovem stredisku pro vyzkum predpovedi pocasi a snazi se tam pomoci teorii fraktalu predvidat chaos. Jak nam to ukazoval a popisoval, jen tak mezi reci se zminil, ze pro neho je jednim z prikladu chaosu burza ..............a zacal jem o tom vsem premyslet jinak.


JVC

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim JVC... - co se tyce te "databaze" k MT4, proc ne, ale je treba si polozit otazku, pro koho to ma byt vlastne urceno? Pro ty, kteri v MT programuji/customizuji (!= menit hodnoty vstupnich promennych) sva dilka (at uz EA nebo jen indikatory) nebo pro "prosty" lid, ktery neni zasazen programovanim (casto tedy ani anglictinou ci jinou svetovejsi reci), ale ma zajem pouze najit zpusob jak vydelat...

Pokud se bavime o prvni skupine, pro ktere neni anglictina, Google atd. problem, pak by ta "nase" wiki mela byt spise (a nejlpee POUZE) rozcestnikem s wikiovanymi komentari/postrehy... - jakakoli prace navic je IMHO zbytecna a naopak casto nezadouci (ala zaostavani aktualnosti dokumentace za kodovanim...:-))

Pokud se bavime o druhe skupine (pocetnejsi) lidi, pak by to znamenalo prelozit spoustu materialu z internetu a stranek, ktere se temito zalezitostmi zabyvaji - pak ale narazime casto na autorska prava, resp. jejich naprostou nevyjasnenost/nedohledatelnost, kapacitu (kvalitnich (= presnych)) prekladatelskych moznosti zdejsi komunity atd...

Jakakoli dobra snaha bude po zasluze potrestana:-), u kazde veci je treba definovat cil a cilovou skupinu... - pokud se na techto dvou pilirech shodne skupinka lidi, ma sanci uspet a byt prospesna.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mas pravdu "Jakakoli dobra snaha bude po zasluze potrestana:-)" Ale jsem ochoten ochoten se do toho pustit :) pro skupinu 1. - jak jsi ji definoval. Suplovat vyuku anglictiny, rustiny ci C++ nebo MQL4 nelze... to musi kazdy sam .......... Ale ukazat nekomu cestu, nebo jeste lepe se inteligentne o teto ceste radit a zlepsovat "navigaci" to lze A aby to nebylo jen psani....... jak udelat z 10K 85Mega ? Vyzkousejte si toto dilko. Je to uplne nova idea, spocitano specialne pro EURUSD a H4. JVC

2685

Link to comment
Sdílet pomocí služby

........ a idea je tak jednoducha

Prectete si co napsal tomas ve svem clanku "Tradeři v USA.........." o mistru nickem Mplay. .....Mplay tedy otevíral celé TAL, a to jednoduchou myšlenkou – že pokud správně zvolíme a aplikujeme pravidla money-managementu, můžeme vydělávat nezávisle na vstupech. Tuto myšlenku pak i hned prakticky dokázal: stanovil pár pravidel výstupů a stop-lossu a celý den živě obchodoval se zcela náhodnými vstupy! Zkrátka a dobře, systém vstupů neměl vůbec žádnou logiku, vstupy byly zcela nahodilé ...............

JVC

Link to comment
Sdílet pomocí služby

jvcbroker: ten system je moc pekny :). Akorat mi potvrdil jednu domenku - AOS je pro dobry vykon treba neustale zpetne optimalizovat. V tuhle chvili si hraju s Firebirdem, az budu mit nejake relevantni poznatky, dam vedet.
Co se tyka vyvoje open systemu - urcite je to zajimava vec, taky bych se rad zucastnil, nejsem sice schopny programator, ale co zvladnu, to se pokusim dat dohromady.
Mluvili jsme o AOS v sobotu na setkani - pry ti, co AOS provozuji, preferuji mit cca 10 systemu na ruznych produktech a postupne je vymenovat, kdyz pripadne nektere ztraceji vykon. Takze spolecnymi silami se samozrejme asi dosahne vic.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...