Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak sem po nějaké době dám taky jeden: Na čisté PA jsem shořel jak papírový čert, tak dávám dohromady nový OP, který zkouším na cablu. Jde o kombinaci MA na 30TF (určení trendu) a W%R na 5TF (konkrétní vstupy) s dalšími filtry (S/R, DTB). Výstupy ještě řeším, jestli fixní PT, nebo posouvaný S/L. Z tohoto konkrétního obchodu mám rozporuplné pocity z důvodu hodně opožděného vstupu, přece jen jsem vstupoval o nějakých 100 minut po posledním signálu.

8877

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jedu na RB8 (RB dle NT, tedy 8 ticku), vstup na open dalsi svice po vykresleni patternu, SL 10 tick, posun z pocatku 1 tick nad high/pod low svice spravne barvy.
CCI14 mam jednak kvuli divergencim, jednak v nekterych pripadech na nej koukam pro potvrzeni platnosti patternu.
Ale je pravda, ze jej mam jako hodne volny doplnek, az tak moc na nej nekoukam - jen nekdy.
Zatim jedu kvuli pokledu uctu jen na jeden K, ale uz brzo bych rad pridal 2.K na pevny PT.

Odesláno

Ano, premyslel jsem o tom. Ale porad jsem nevedel, jestli ano nebo ne ... no nakonec by to byl dobry tah, ale neda se nic delat. Ja se ted snazim radeji setrvavat u posunu presne dle OP, uz jsem takhle parkrat zavrel na par ticich a pak jen smutne koukal, jak mi mohly naskakovat eura nebo dolarky, ale ja jsem byl venku ...

Odesláno

Jinak jsem ted mrkl, jak to vypadalo dal a mrzi mne, ze jsem nezustal u PC trochu dele. Vytrvat do 13:15, mel jsem na konte dalsi 4 obchody presne dle OP a bylo by to 3x win, 1x SL, celkem +56 tick (700 EUR). Memu uctu by to ted docela bodlo ;-)

Odesláno

Lucinek

Mas nejaky filtr na pattern EK? Myslim tim v jake pozici ma byt vstupni usecka a EMA, jestli se musi odrazet jen patou nebo muze byt i kousek nad EMA apod...
dik

Odesláno

no jo ten druhy obchod tam je EMA skoro rovne a usecka ma 2/3 tela nad EMA.
Stihnes nastavovat stop prikaz? TFko umi byt pekne rychle a na 8 range to asi chce rychle reakce. Me vcera utekl na TF ten dlouhy downtrend, pze sem nestihl nastavit stop, vzal sem to za market a NT mi na 5 vterin uplne zamrznul. Plneni sem dostal o 5 ticku horsi a na tick presne mi to vzalo SL a hned potom to slo dolu. Tak me to dost rozhodilo na zbytek dne. A je to paper, tak nevim jestli bude nejaky rozdil v exekucich az pojedu live.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...