Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rob99 Napsal:
-------------------------------------------------------
> 2 jadvig :
>
> Na verzi 561 a vyssi (a rekl bych ze i par verzi
> dolu) uz ten tvuj indikator nefunguje. Proto jsem
> to prepsal a prelozil pro novejsi verze Sierry.
> Pro vypocet je taky pouzito EMA s nastavitelnou
> delkou.

Pouzivam verzi 577 a HiLo indikator mi bez problemu funguje.

Odesláno

2 jadvig :

Zajimave. Vim ze od verze cca 525 nebo tak nejak prestalo spousta indikatoru fungovat. Nez jsem to napsal, tak jsem si ten tvuj indikator samozrejme stahl a vyzkousel na verzi 561 a nic. Tak pozdeji jeste vyzkousim na 577. Jestli to nepojede dam vedet.

Odesláno

Rob99 Napsal:
> 2 jadvig :
>
> Zajimave. Vim ze od verze cca 525 nebo tak nejak
> prestalo spousta indikatoru fungovat. Nez jsem to
> napsal, tak jsem si ten tvuj indikator samozrejme
> stahl a vyzkousel na verzi 561 a nic. Tak pozdeji
> jeste vyzkousim na 577. Jestli to nepojede dam
> vedet.

Souhlasim, ze od urcite verze ( mozna ze to bylo tech 525 ) prestal HiLo fungovat a byla nutna drobna uprava v kodu. Ale verze, kterou jsem sem umistil pred par dny je opravena a funguje.

Odesláno

Nedalo mi to, tak jsem ted prehodil SC na verzi 577 a skutecne to funguje. No nemusim rozumet vsemu. Kazdopadne pri nastaveni stejne periody a vyhozeni toho offsetu davaji oba indikatory "tak trochu jine vysledky" No at si kazdy vybere :) Ja tam mam v description popsan algoritmus jak to JiM chtel.

Takze omlouva.. ten tvuj indikator taky funguje.

Odesláno

Rob99:
Ještě jsem přemýšlel nad tím mým indikátorem dynamiky změny EMA, ideální by bylo zobrazit výsledky změn EMA v jiném regionu na grafu, nejlépe jako histogram, což by mělo obrovskou výhodu v tom, že dynamika změny by byla vidět na první pohled. Navíc by potom ten indikátor zobrazoval i hisoriii, což by bylo super pro backtest. (tu)

Odesláno

2 JiM36:

To by nemel byt problem, ale dnes uz se tomu nestihnu venovat a zitra mne asi bude bolet hlava... :) Takze vyhledove behem tydne, eventuelne o vikendu. Vrtnu tam i jako parametr ten nasobitel jako "meritko presnosti" nebo tak neco.

Odesláno

Rob99 Napsal:
> Nedalo mi to, tak jsem ted prehodil SC na verzi
> 577 a skutecne to funguje. No nemusim rozumet
> vsemu. Kazdopadne pri nastaveni stejne periody a
> vyhozeni toho offsetu davaji oba indikatory "tak
> trochu jine vysledky" No at si kazdy vybere Ja
> tam mam v description popsan algoritmus jak to JiM
> chtel.
>
> Takze omlouva.. ten tvuj indikator taky funguje.

Neni proc se omlouvat :)

Ja spravnost indikatoru overoval pomoci 2 EMA.
Pri nastaveni offset na 0, HiLo indikator musi odpovidal prislusne EMA - pro Up trend pocitane z Low cen a pro Down trend pocitane z High cen.
At se dari.

Odesláno

2 JiM36: Tak tady to mas. Pro jednoduchost jsem tam pridal strategii EMADiff_Bar, aby jsi mohl pouzivat obe nezavisle. Slo by to samozrejme do jedne, ale zbytecne by pribylo otazek ve forme parametru. Navic je v obou strategiich multiplier jako meritko. Takze tu starou odeber a pridej znovu at se ten parametr prida. Kdyz ty bary budes chtit "oramovat" tak princip je podobny jako treba u CCI. Pridas strategii jeste jednou a das ji drawstyle na line atd. Enjoy it ;) Rob

12530

Odesláno

Rob99:
Uvidíme, zda se mi podaří objevit nějaké souvislosti využitelné k filtraci vstupů, nebo k indikaci výstupů.
Díky moc!
P.S. To jsi se nemohl dočkat hokeje? :)

Odesláno

2 Jim36 :

No tak nejak :) byl cas tak jsem na to vlitl.

No ja si to jen tak pro srandu soupnul na NQ s nastavenim delka 34, pocitat prumer za poslednich 15, s volume 1200 a zjistil jsem ze se na tom z fleku da postavit zajimavej system. Akorat jsem premyslel, jestli jsme nesestrojili nejakej indikator co uz existuje :)

Odesláno

Ahoj, po čase se potřebuji vrátit k playbacku a zjistil jsem, že Bracket Trader už na playback se sierrou nefunguje.
Co používáte místo Bracket Traderu? Zkouším replay přímo v sieře, ale trochu se s tím peru. A nevím, jestli vůbec dokáže reálný playback i se zaznamenáváním provedených obchodů, jako to uměl BT.
Předem díky za radu. Petr

Odesláno

2 pita30:

No SC ma relativne dobre propracovane obchodovani z grafu, i kdyz mne osobne nesedi a nepouzivam to. Ale ta moznost driv nebyla a ted tu je, tak to zminuju. Vysledky obchodu lze exportovat a pak se s tim poprat v excelu nebo tak, i kdyz ten export dat neni tak luxusni jak z BT.

Kdybych chtel testovat pres BT, tak nejschudnejsi a nejrychlejsi reseni je imho nainstalovani nejake starsi verz (presne cislo odkud to jde presne nevim, ale tusim ze kolem 505 uz by to mohlo jit)

Verze pro downgrade najdes tady
www.sierrachart.com/index.php?l=list.php

Rob

Odesláno

Tak se mi povedla pěkná pitomost-nainstalovala jsem si novu verzi Sierry 580 a odklepla při instalaci přepsat, i když to nikdy nedělám. No a mám problém, nenačítá mi intradenní data, jen historická-včerejšek, dnešek ne. Už při zadání kontraktu jsem měla problém-sleduji NQ a YM, ve verzi sierry před touto přeinstalací jsem zadávala kontrakt jako NQ-201003-GLOBEX.scid a YM-201003-ECBOT.scid a normálně se to spojilo s platformou IB a fungovalo to, a teď ne a ne přijít na to, kde dělám chybu. Můžu se dívat jen dozadu, do historie, ale aktuální intradenní data mi netečou. Podotýkám, že bohužel má znalost angličtiny není taková, abych byla schopná tento svůj problém vykorespondovat s jejich podporou...

Poradí někdo? Díky.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...