Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

Riesim nasledujuci problem:

Mam strategie na rovnaky symbol, ktore su aj long aj short.
Strategie umiestnujem kazdu na samostatny workspace a na kazdej zaskrtnem "Allow multiple automated strategies on multiple charts..."
TS mi ale vypise hlasku "The allow reversing exit and entry orders to be placed simultaneously" flag must be enabled on all charts in this case.
A tu chcem poradit, kde toto nastavit? Chcem aby sa kazda strategia spravala ako keby bola obchodovana len ona sama. Tzn. pokial je jedna long a druha chce ist short nechcem aby sa prikazy navzájom rusili. Nech si obchoduju takto rozdielne.

Vie mi niekto poradit ?

Dakujem

R.

Odesláno

Na jednom účtu tohle nejde. Nemůžete být na jednom symbolu v rámci jednoho účtu zároveň short i long :) Resp. můžete, strategie tak budou, ale reálná pozice bude flat. Pokud si myslíte, že máte nějaký důvod být na jednom symbolu někde short a někde long, otevřete si víc účtů, ovšem pak vaše důvody musí být pádnější, než náklady spojené s těmito více účty.
Ta hláška v TS znamená, že je potřeba ve všech grafech mít přes zaškrtnutím "automate execution using..." zaškrtlou volbu "Allow multiple....". Jinak by došlo ke konfliktu synchronizace a strategie by byly "out of sync".

Odesláno

Dobry den
Registrujem sa do TS ale nedari sa stiahnut PDF formular. Skusal som to asi 6x vo vsetkych prehliadacoch (IE, Chrome, Safari ...) ale vzdy sa dostanem po zelene tlacitko "DOWNLOAD NOW" ktore ked stlacim stranka sa prepne na info
"Thank you for requesting an application to open an account with TradeStation.
Your application should open as a writable and downloadable PDF file in a separate window in your Web browser.
atd..."

Ziadne PDF sa ale nestiahne ani sa neotvory nove okno s PDF ako uvadzaju! Alebo mi to PDF pride mailom za dva dni?
mate s tym niekdo skusenosti?
Dakujem za radu.

Odesláno

to Zdislav
dik, ale uz to ide :)
Zmenil som language na ceske a uz to ide stiahnut. (zvlastne asi to blokuju podla regionov)

Spominate tu navod na registraciu ale neviem to skratka najst, mohol by sem niekdo prosim dat link kde to najdem? Dakujem

Odesláno

Buďte zdrávi obchodníci,

mám na Vás urgentní prosbu.
Mohl by mi někdo napsat stručné AKTUÁLNÍ odpovědi k dotazům níže?

Díky moc

W

? Platí se první vstupní poplatek 200 USD? Nebo to platí, pokud v měsíci, kdy otevřeme účet, neuskutečníme minimálně 10 obchodů?

? Každý další měsíc platím 200 USD, pokud neudělám minim. 10 obchodů?

? Platí se ještě něco jiného? Data, a za jakých podmínek a za kolik měsíčně?

? Budu obchodovat opce – opční grafy jsou k dispozici, že?

? Cena za opční kontrakt je 1 USD?

? Pořád papírové založení účtu?
:S

Odesláno

Zdravim, Riesim nasledujuci problem: Strategia vstupila long a vystupila EOD. V prilohe posielam screeny ktore mi hovoria, ze v strategy position je pozicia stale long, preco? V Messages mi zas hovori ze uzavretie prebehlo aj buy(vstup) aj short(vystup) a vsetko je close, o com svedci aj Closed P/L. Ako to teda je? Obchod realizovany na Sime. Vie mi niekto poradit? Dakujem R.

27106

27107

Odesláno

ropon Wrote:
> Strategia vstupila long a vystupila EOD. V prilohe
> posielam screeny ktore mi hovoria, ze v strategy
> position je pozicia stale long, preco? V Messages
> mi zas hovori ze uzavretie prebehlo aj buy(vstup)
> aj short(vystup) a vsetko je close, o com svedci
> aj Closed P/L. Ako to teda je?
> Obchod realizovany na Sime.

Mel jsem podobny problem tento tyden kdy platforma zcela "zapomela" kde a kdy byl exekuovan muj vstupni prikaz a po uzavreni pozice ukazovala sice vystup spravne, ale vstup na grafu a v trade manageru uplne chybel a platforma si to prekvapive provazala s predchozim vstupem o nekolik dni nazpatek, docela sila :( Zjevne asi nejaky bug, kdy platforma nema spravne udaje. Prihlasil jsem se na Client center pres web a tam bylo vse spravne, a tedy v jasnem rozporu s informacemi o provedenych obchodech v platforme. Jestli ti ukazuje platforma long pozici a na statementu pres web login jsi flat, asi bych jim byt tebou volal. Ja nevolal protoze jsem na to nemel energii a ta chyba nebyla tak zavazna jako v tvym pripade, nicmene jsem na to taky koukal jak spadlej z visne, docela zasadni bug toto...

Odesláno

Detroit: No ono je to na sime, cize volat nebudem, ale vsimol som si ze vlastne strategia mala nakupit 1 kontrakt ale kupila 2, jeden uzavrela EOD, druhy je stale long ale neide uzavriet, system ho nevidi. Divne....

R.

Odesláno

Ja bych na tvem miste volal i presto ze to je SIM. Jak vidis je to docela vaznej problem, jsi v pozici a nejde uzavrit, jak mas mit potom duveru vyuzivat jejich platformu na ostre obchody? Myslim ze se tim zabyvat budou bez ohledu na to ze jsi na SIMu. Mimochodem, me se to stalo na live. Jediny obchod za cele dva tydny a zrovna se zobrazuje spatne ;)

Odesláno

Nakoniec som uzavrel vynutim/zapnutim prislusnej strategie (v case pred RTH to neslo), vsetky ostatne potom skocili na position match=true vratane tejto strategie. Pozicia vykazovala zisk cca +980USD, ten sa ale nikde nepripisal, tzn.ze fakt nejaky bug a realne (aj ked na sime) tato pozicia nebola exekuovana. Ale graficky je zobrazena v grafe trhu... Budem kontaktovat TS.

R.

• Vytvořit...