Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Verim ze to vylepsili ale mne stazili napisanie importneho modulu. :) v poho. Teraz je asi jedina moznost ako dostat data z TS export do textoveho suboru. Akurat kvoli aktualnym datam bude treba obcas exportovat znova.
-Ako je to s verziou 9.5 na stranke ju spominaju ale TS mi tento update zatial neponuka?
-este jedna otazka ak mozem, neviem sa dopatrat akym sposobom zavesim na burzu OCO prikazi cez EasyL. Z platformy je to jasne ale programovo som nic take nenasiel.
dik

Odesláno

Verzi 9.5 získáte po zaregistrování do testovacího programu TS. Po přihlášení do Client Centra po pravé straně máte banner. Poté jsem napsal ještě email a do týdne se mi zobrazila verze 9.5 ve složce downloads.

Odesláno

Dobrý den, existuje v Tradestation něco jako market replay v programu Ninjatrader? (něco pro offline papertrading) V diskuzi jsem nic nenašel a abych pravdu řekl z TS jsem po týdnu rozkoukávání se stále trochu zmatený :) Díky.

Odesláno

FunBcz Wrote:
-------------------------------------------------------
> Dobrý den, existuje v Tradestation něco jako
> market replay v programu Ninjatrader? (něco pro
> offline papertrading) V diskuzi jsem nic nenašel a
> abych pravdu řekl z TS jsem po týdnu rozkoukávání
> se stále trochu zmatený Díky.

Ne.

Odesláno

Zdravim, jen pro zajimavost, pred cca mesicem jsem instaloval update 27, behem ktereho TS zamrzla a mel jsem strach ze se nestabilita jeste zhorsi (jak jsem psal drive, padalo to denne). Prekvapive, od te doby ani jedno zamrznuti, takze ten update asi obsahoval nejakej patch na ten konkretni problem zamrzani - potud tedy spokojenost !

Uz nekolik mesicu mam ale zvlastni problem ktery mi zacina vadit. Nejsem schopny zmenit tloustku trendline, tedy nastaveni Weight. Volby se objevi normalne, vybrat muzu tlustou caru nebo tenkou, ale na grafu je vzdy a pouze jen tenka cara. Opravdu zvlastni, nevite cim by to mohlo byt?

Odesláno

Honza K. Wrote:
-------------------------------------------------------
> Ta TL - platí to pro trendlinu nakreslenou do
> grafu ručně nebo pro trendlinky vytvořené přes EL?

Rucne kreslene trendlinky, dik.

Odesláno

Nemate nekdo aktualni zkusenost s otevrenim druheho sim uctu u TS. Bylo mi receno ze bych pravdepodobne musel platit jak za platformu tak i za data. Komunikuji s Peterem Albinem a i po nekolika emailech je stale neoblomny.

• Vytvořit...