Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 869
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Aston:
Moc díky. tohle mi pomůže, ale spočítalo to jen kolik bylo ziskových a ztrátových obchodů. Já si zapisuji max poenciál trhu na každem vstupu do prvni větší korekce a chtěl jsem nejak stvořit tabulku kde mi to bude propočitávat že např. TP- 15 pips má např. 70% zastoupení ve všech win obchodech, TP-17 už má jen 60% zast. ve win, TP-25 už jen 40% .... Jakoby ti říká z jakou uspěšnost má který PT( jde použit i na SL) .
Jestli víš co myslím a dokázal mi s tím poradit , byl bych vděčný. Takhle si vypočítám ,,ideální" PTa SL co mi bude sedět nejvíc podle konečného vysledku a dokázal bych i tím upravit RRR, které mám ted nekde kolem 1,6 coz je samozdřejmě špatně ;) .
Každopádně díky moc za dosavadní pomoc :) !!!

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím .

Urobil som si jednoduchý denník , kde mám MAE MFE , a kde môžem nastavovať PT a SL , všetko som to spravil s funkciou IF , Ale je to iba na jeden pattern .

A vôbec neviem ako to mám spraviť na viacero patternov. Neviete niekto ?

Odesláno

M888:

jednoduše si přidáte kolonku "pattern" a výpočetní buňky dále zpodmínkujete..(if v buňce patern = "patern1"; pak xxxxxx; if v buňce patern = "patern2", pak xxxxx;....)

majkll

Odesláno

Prosím o radu.
Jsem jen průměrný uživatel, excel používám jen na jednoduché tabulky. V práci máme nově nainstalován Microsoft Office 2007 a když označím více buněk, nejsou vůbec barevně zvýrazněny. Na ostatních PC to funguje. Prohledal jsem nastavení, nikde jsem to nenašel.
Zřejmě primitivní dotaz, nevím si s tím rady a nikdo na to taky nepřišel. Na internetu jsem to doposud nena3el. Poradí mi někdo? Děkuji. :S

Odesláno

Mohl by mi prosim vas nekdo poradit s tvorbou grafu typu OHLC v excelu. Data mam usporadane ve sloupcich v tomto poradi: Date, Open, High, Low a Close, ale kdyz zadam vlozit graf, tak mi vyskoci okno, abych seradil data presne tak, jak je mam serazene a zadny graf se nevytvori... Mam snad data usporadat do nejakeho specialniho poradi? Pouzivam MS Excel 2010, diky:)

Odesláno

ahoj

mam mensi problem mam 1 stlpec dat kt nasobim bunkou (konstantou ) a chcem vystup v druhom stlpci , ide oto ze ked prenasobim prvy riadok konstantou a potiahnem to tym tahlom/ drawbarom aby sa to aplikovalo aj ostane bunky tak mi inkrementuje aj tu bunku kde mam konstantu.
rozumej v b stplci chcem mat a*c1 ale ono to prenasobuje a1*c1 atd az a99*c99 pricom ja chcem ho donutit aby a[1-99] prenasobovalo iba tou c1 , mam excel vista mam dojem ze v starych to fungovalo normalne
nejaky napad ?

Odesláno

hecate:

musíte použít klávesu F4, která slouží k "zablokování" buňky..můžete tak ve vzorci zablokovat jednu buňku, sloupec, nebo řádek, podle toho kolikrát F4 zmáčknete (podle toho kde všude máte symbol dolárku)...ve vašem případě stačí zmáčknout v první buňce 1x F4 u čísla C1, abyste tam měl dva dolárky - u čísla i u písmene...tj. A1*$C$1..a pak už jen roztáhnout dolů..

majkll

• 3 týdny později...
Odesláno

SKRYTÍ ŘÁDKŮ (SLOUPCŮ)

Dobrý den,
mám menší problém - potřeboval bych, aby po zadání nějaké hodnoty do buňky se skrývaly určité řádky. (Ideální by bylo pokud by se to dalo nějak řešit pomocí např. funkce když, když je hodnota buňky = něčemu, skryje se tento řádek...)

Částečně to lze řešit filtrem podle buňky, problém je že to není "živé", takže po zadání jiné hodnoty do buňky se to již automaticky neaktualizuje.

Snad jsem to vysvětlil pochopitelně, poradí prosím někdo?

• 2 týdny později...

• Vytvořit...