Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

frame3 Napsal:
-------------------------------------------------------
> ticker:
> pokud jde o mě tak já přešel hlavně kvůli: nižšímu
> stop lossu a větší pravděpodobnosti uspět protože
> tě PA dostane do obchodu při první svíčce v tvým
> směru pokud to tak tedy máš nastavený. To že máš v
> PA mnohem větší zisky než z indikátorů je už druhá
> věc ale rozhodně to nebyl můj primární důvod
> přechodu. Teda aspoň si to tak myslim protože z
> CCI je asi hodně těžký vyždímat bez PA víc jak
> 4000$ na kontrakt/měsíc. U odborníku typu daněk a
> další není nereálná částka ani 6-8 tisíc. Zkrátka
> asi takhle: u CCI aby jsi byl úspěšnej stejně
> musíš brát v ohled tak nějak PA a pro mě už to pak
> znamená pozorovat moc věcí najednou. Jsem zvědavej
> jak to vidí ostatní.

I když jsem na začátku studie tohoto vlákna, musím na tento přispevek kladne reagovat. ono je totiž WCCI na FX absolutně ztrátový systém.Po nekolikaměsíčním (už to vlastne budou skoro 2 roky =)) zkoušení jsem si ho vypiplal na použitelnou úroven pomoci filtru, vstupních a výstupních pravidel apod,ale výsledky pořád nic moc..Hlavní posun vpřed začal po otevření tohoto vlákna, studií S/R urovní apod..Teprve ted mi to do sebe začíná zapadat..Do budoucna se sám spíše vidím jako PA obchodník, kdy CCI bude odsunuto na vedlejší kolej..Jdu studovat dále..Díky všem za VELMI cenné připomínky a rady!!!!

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Marketing, nic viac a nic menej. Ked sa pozries na ludi ktory su tam tak sa to meni castejsie ako ponosky, moderatori v roome maju demo ucty, ludia ako mplay s tym nechu uz mat nic docinenia. Ze leading indicator:)))

• 3 týdny později...
Odesláno

To RMKomodity, možná i na jiné :-)

Chtěl bych se zeptat, jestli byste neposkytl svůj indikátor FinWinCCI (14), který máte na grafech? Já taky používám NT, ale nikde jsem ho nenašel. Používám klasický CCI14, ale ten váš je hezčí :-), ale hlavně přehlednější.

Byl by k dispozici? Dá se někde stáhnout?

Roman

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim, chtel bych se zeptat, jestli pouzivate nekdo hrube obecne zname pravidla k filtrovani dni (Oops,intermarket analyzy). Napriklad vliv vcerejsiho vyvoje nam rekne,ze dnes bude trend slaby atp? Priklad: Chci obchodovat prurazy premarket High/Low a filtr mi pomuze zvysit pravdepodobnost,ze k tomuto prurazu dojde vyraznym pohybem atp. Diky za tipy (tu)

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se přidat k hanzikovi a poprosit vás, jestli byste sem přidali nějaké své poznatky. Obchoduji také prorážení low/high.

to hanzik: Jaké máte Vy zkušenosti s tímto systémem? Popř. sem, prosím, dejte nějaké Vaše výsledky, procenta úspěšnosti, trh, který obchodujete, pravidla atd., aby se tady zase rozjela diskuse.

Děkuji za případnou odpověď, s pozdravem Bury

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím, tak se zdá, že jsem toto vlákno asi zabil : ) . Nicméně ho zkusím oživit. Jak se vám v tuto dobu zdají trhy? Já testuji prorážení premarketu a za září jsem udělal jen 2 obchody. Skoro vůbec to tento měsíc výrazně netrendovalo. A jak jste na tom vy tento měsíc?
Hodně štěstí, s pozdravem Bury

Odesláno

No aby sme burymu pomohli ozivit vlakno, tak sem dam na ukazku moj dnesny obchod niekde v tomto vlakne (okolo strany 105-115) som na zaciatku roka daval nejake ukazky ako obchodujem Fx ranne pasma. system som vcera kompletne popisal vo vlakne. http://www.financnik.cz/forum/read.php?13,20117,142678#msg-142678 tento system som uz dlhsie neobchodoval, a tak som dnes isiel len z malym objemom, ale myslim ze tak ci tak sa vyplatilo. SL 15 , co je pri objeme 0,4 L 60 USD - commision cca 3 USD. vystupoval som na 528 USD RRR 1:8,8 ako mozete na obrazku vidiet, trh isiel dalej, ale mne stacilo, nerad riskujem viac ako je treba. chamtivost dokaze pripravit tradera o pekny profit :) prikladam dva obrazky aby ma niekto neupodozrieval ze svindlujem ;) . stale pracujem na platforme MT4 a exekuujem cez iny soft, lebo myslim ze je to v MTcku prehladnejsie.

10424

10425

Odesláno

ale ak tomu spravne rozumiem vstupoval si na "double top" resp druhe odrazenie od hornej overnight range?
vo forex vlakne si pisal o dalsom spike a breakoutpulback continuation alebo reverzal...
inak pekny trejd :)
dik

Odesláno

ja som sa pokusal dnes na eurusd naskocit na breakout continuation, ale vymietlo mi to stopku..aj ked v konecnom dosledku trend pokracoval..airmike ak mozes okomentuj to pls. ako by si do toho isiel...dik

10426

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...