Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Thoft: nad tím tvým DB jsme s bráchou uvažovali ale bohužel jsme před ním byly už long a vyhodil nás o tick SL :) RMKomodity: dneska jsme měli celkem odlišný SR. nad tím tvým prvním RR jsme kvůli naší SR vůbec neuvažovali Dneska +60$. Žádná slast to nebyla :) jde to pomalu ale jistě

6578

6579

Odesláno

ahoj,
včerejší H/L dělám pomocí funkce v SCH, "Daily OHLC", kde O a C mám vypnutý .. ale máš pravdu včera Low bylo 22:15 ... mám nastavený hodiny 22:30-22:15. Stav pivotů a H/L si kontorluji přes: www.mypivots.com/dn/?symbol=121

Jj, co umí udělat hlava s plánem, to mi povídej :) Musím se naučit pomalu přitahovat, už mi to stálo mnoho profitů, zkrátka, jakmile jsem v zelených číslech, tak chci chránit zisk, i když malý a potenciál velký. Když dneska třeba vidím, jak se dalo svézt po trendech, kde jsem sice trefil vstup, ale pak už honem, honem, aby to bylo doma ... což je na jednu stranu super, fixní PT 6b., ale setrvat v trendu, ušetří pozdější další stres, jestli jsem vstoupil správně nebo ne, naopak třeba bude stačit jen jeden obchod za den.

ať se daří,
Míra

Odesláno

Remarque: Tak jsem ještě sednul a v klidu zakreslil dnešní vstupy. Přidal jsem komentář, které se mi líbí, a které ne. mira_k: To OHLC mám zapnuté taky, ale mám to za celý den. Né jak ty pouze z obchodních hodin. Zřejmě si taky chtěl napsat od 15:30 do 22:15. Jinak na to vození je podle mně dobrá kombinace více kontraktů, ale toho si si určitě vědom.

6580

6581

6582

Odesláno

to RMKomodity:
já to mám také na celý den, ale mám hodiny nastavené 22:30-22:15, dle specifikace kontraktů. hodnoty si pak kontroluji na MyPivots.com

ad posouvání: jasně, že u více kontraktů je více prostoru, ale i tak se dá AIAO .. jsem si řekl, že nejdřív se naučím pořádně profitovat na fixním PT a pokud se bude dlouhodobě ukazovat z MFE/MAE, ze mi utikají USD, tak to začnu řešit

ať se daří,
Míra

Odesláno

RMK >> ti ty obchody budu značit dle čísla co máš u screenu:

1) ano hezké na S/R (**). bral bych, ale u mě postavení svíček bylo jiné, absolutně to nebylo DTB.
11) tu S/R tam mám taky. Hodnotil bych (*). Tento signál bych nakonec nebral.
12) sakra zase svíčky mám jinak :)
13) ikdyž formace nevypadá vábně, tak podle mě super signál do trendu (**) Bohužel svíčky mám zase jinak
18) podle mě nejhezčí signál od 20:00 (***)

Odesláno

Remarque:

Diky za tvoje zhodnoceni. Myslim si, ze uz dokazu docela obstojne posoudit do ceho jit a do ceho ne. Svuj problem vidim v tom, ze nedokazu drzet konzistentni vysledky, tak jako ty. Zatim nestiham, pokud je trh takovy jako vcera. Pokud se spoji rychlost a moje nervozita, tak potom je vysledek jaky byl.

Odesláno

RMKomodity:

Pěkně zakreslený vstupy. Nic si z toho nedělej včera to bylo fakt extra rychlý a impulzivní. Myslim si že na paperu to člověk jet může ale live by tyhle dny měl člověk okamžitě vypustit a nebo zvýšit TF. U nás to bylo cca kolem 15 sekund na svíčku. Představ si jak live budeš nervózní a budeš do většiny vstupovat bez rozmyslu protože za tak krátkou dobu se to fakt moc nedalo. Hlavně než člověk stihl zadat stop příkaz tak už tam byly pomalu dvě nový svíčky. Jinak můžu tebe i ostatní poprosit? Nemohli byste ty obchody na screenech číslovat? Bez toho člověk nemá ani moc chuť číst ty komentáře na foru k jednotlivejm obchodům protože je to na hodně dlouho a je to nepřehledný. Což je škoda. Díky

Odesláno

frame3:

Mas pravdu v tom, ze vcera to bylo vylozene na vyssi TF. Aspon pro mne urcite. Napadlo me to nekolikrat, protoze to vylozene provokuje impusivni jednani. Bud vstupovat marketem nebo si to zpomalit vyssim TF a zvysit SL.

Pokud jde o cislovani, tak jsem to nejak opomnel u vcerejsich obchodu zapsat. Jinak to dodrzuju psat i s cisly prave proto, aby potom byl v tom prehled, pokud se nekdo na to odkazuje.

Odesláno

zdravím,
k zadávání příkazů .. já vstupuji většinou Stop příkazy přes DOM platformy a zatím jsem nikdy neměl problém stihnout signál, podle mojí strategie se signál chvilku tvoří a protože mám RB2, tak se to i dobře počítá, dávám vstup 2 ticky nad poslední dokončenou svíčku signálu. Problém jsem neměl ani včera, i když bylo to hodně rychlý a dělal trh "pěkný" korekce, takže včera bylo lepší neposouvat na B/E.

ať se daří,
Mía

Odesláno

RMK >> ten vyšší TF je zrádný, zase musíš mít vyšší SL, raději bych se držel stranou. Impulzivnost a nervozitu mám taky když to jde rychle, ber to ale z té lepší stránky - kdyby trh byl opačný - jen par barů za den, tak by to bylo horší na čekání, takhle víme, že máme tu možnost si počkat třeba hoďku, protože těch svíček se objeví bezpočet a máme větší možnost volby u vstupů.

frame >> musím taky číslovat když mám v průměru 3 obchody ? :)

Odesláno

mira_k chcem sa opytat, ked zadavas prikazy cez dom tak nemozes posuvat stopky v grafe len v dome ze ?

ja to v grafe robim tak ze vzdy ked beriem signaly long tak si pripravim do grafu long stop Buy aspon 10 bodov nad marke tkliknem si nan a ked sa mi formacia tvaruje a NewRange open mi ukaze kam umiestnit tak ho tam richlo kliknem. je to v podstate jeden klik ako v DOMe. problem mam len ked si chcem do grafu nieco kreslit vtedy musim prikaz pustit.

ked idem sort mam to to same.

DOMu sa trosicku bojim, lebo myslim ze je tam moznost pri chybe dostat sa do otvorenej straty. to by som nerad riskoval

Odesláno

mira_k a airmike:

Pokud jde o ty prikazy, tak mam taky nachystane stop limit prikazy v grafu a presouvam je na pozici podle toho ja se mi tvori pattern. Ten airmaikuv postup vyzkousim, protoze ja se tam s tim evidentne moc babram, ze to dam na pozici podle RangeNextOpen, pak si svicka hrabne treba niz nebo vys a zase to presouvam, takze to zkusim jako Airmike, ze to tam pustim, az se ta svice dotvori.

Remarque:

Taky jsem to psal, ze na vyssim TF musis pouzit vyssi SL. Pokud to je ale v souladu s tvym maximalnim riskem, tak si myslim, ze je to aplikovatelne. Moje situace je takova, ze na RB7 bych zacal se dvema kontrakty, coz mi dava risk 5 b. na oba kontrakty, pokud bych sel na dvojnasobny TF, tak vemu pouze jeden kontrakt takys riskem 5 b., ale PT bude taky adekvatne upraveno tem dvema kontraktum na nizsim TF.

Pokud jde o pocet svici, tak mas samozrejme taky pravdu. Mas potom vice prilezitosti a muzes si vybrat to, co se ti opravdu libi.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...