Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím :) jaký máte nyní kontraktní měsíc na NQ ? NQ 03-09? Přijde mi hodně málé volume a málo pohybů . Když srovnávám např. 12-08 a dívám se dny v měsící říjen. trh byl o dost živější a bylo mnohem více přiležitosti než ted. Čekal bych že to bude pořád docela stejné že když lidé obchodující 12 měšíc přejdou automaticky na 3-09. Ale asi mi ještě něco uniká :) Díky za odpovědi

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

petr40

ten screen je s GAINu. ja mam na FX inych brokerov. jeden tick ci pips ma na FX vzdy hodnotu podla toho aky objem obchodujes, ked standardny lot 100 000 tak je to 10 USD , ked minilot 10 000 USD tak jeden bod je 1 USD

Odesláno

petr40

ajo este som zabudol dodat ze brokeri maju paku 1:100 pre tento par, cize margin pre 10 000 poziciu je 100 USD a margin pre 100 000 poziciu je 1000 USD. teda aspon ja to tak mam

. paky na FX sa pohybuju od 50 - 400 : 1

Odesláno

Airmike

Dik za odpovedi,zaklady forexu jsou me jasne,nicmene mel jsem spise na mysli mirus a ninja trader,je tam totiz v nabidce jako currency i tento par ,tak me zajimalo zda to jde prez mirus obchodovat,spojeni eur/usd v ninja traderu na range barech by se me zamlouvala.Prave proto kdyz jsem videl tvuj screen tohoto paru v NT tak jsem podal tyto dotazy

Odesláno

petr40: protože u dema nemají žádné omezení. U live zaplaceného pro multibrokera taky ne. Ale to asi nikdo z nás nemá, protože šetříme :-), takže máme jen nabídku našeho brokera
m.

Odesláno

Zdravím, po sváteční pauze opět pár obchodů. NQ, RB2, 20-22:10, 4 obchody, 2xW, 1xL, 1xB/E, SIM 1) DT, na patečním High, vstupo po prurazu TL, trh se pak jakoby zastavil a přetahoval jedné ceně, s notným navýšením volume, tak jsem přetáhl na B/E a tam i skončil 2) RR, podobný signál jako 1), ale brán jako druhý odraz od pátenčího High, bohuzel mi to nevzalo první prikaz, tak jsem musel vstoupil níže, což se později projevilo na výstupu, kdy mi to o tick minulo plný PT, výstup na posunutém SL, PT 4b. 3) DB, tenhle signál jsem si "vymyslel" už při předchozím obchodu, zkrátka, když se to odrazilo, tak počkám na druhý pokus a když MACD-H ukáže div, tak vstoupím L, což jsem vše udělal, ale TL byla proti a obchod skončil na SL 4) RR, tenhle odraz od S/R jsem bral víceméně díky stejnému odrazu na ES a předpokládané korelaci trhů, výstup na posunutém SL, protože už se chýlil konec seance, PT 3,75b. je potřeba dodat, že přes svátky, doznal můj systém pár změn, základ s shodný, jen jsem zkrátil intervaly MACD-H na klasiku (12,26,9) a EMA na 34, přivedl mi tomu nápad, že když si chodím na nižší profity, což 7,5b na NQ podle mne stále je, tak by mi k nim měly spíše přivést kratší periody EMA a MACD-H, které budou lépe reagovat na změny trhu. ať se daří, Míra

7100

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...