Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

15. 01. 08 NQ Sim 1) Sell Limit 1153.50; 2 kontr vstup: na prorazeni 1-2-3 High vystup: PT1 20 tick; PT2 10 tick celkem: +30 tick 2) Sell Stop 1145.75; 2 kontr vstup: na prorazeni 1-2-3 High vystup: PT1 20 tick; PT2 2 tick celkem: +22 tick

7198

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zdravím, moje dnešní obchody. NQ, RB2, 20-21hod, 3 obchody, 1xwin, 1xB/E+2, 1xloss, SIM 1) po pekným uptrendu, který začal beze mne, jsem vstoupil do DT, vrcholy sedely, MACD-H revers, okolo žádná TL, posun na B/E+2 dle plánu, tam také výstup .. po této zkušenosti, jsem měl reversni signály dneska vynechat :) 2) ale nevynechal, osobně považuji pivot za velmi silnou S/R a to asi bylo hlavní vodítko, prot vstup do druhého obchodu, po dvojím otestování pivotu a lehkém průrazu jsem vstoupil s podporou MACD-H opět short .. mám pocit, že ten signál jsem na celé burze viděl jen já, podle toho také dopadl .. btw. ta TL tam ještě nebyla, zas takový blázen nejsem :) 3) konečně jsem pochopil, že dnes vydělám víc na long pozicích, opět jsem využil sílu pivotu a vstoupil na RR do trendu, MACD-H bylo se mnou, navíc vstup byl ještě s 2tickou slevou (ač to nebyl umysl), protože se trh rozjel po odrazu velmi rychle, posunul jsem PT o pár bodu dál a rozhodl se řeišt to TSL, nakonec výstup na velmi zajímavém PT za sebe určitě spokojenost, i když hlavní pohyby a profity byly před mým začátkem obchodování. Každopádně byl NQ dneska štědrý a hodně divoký, jen aby mu to vydrželo :) ať se daří, Míra

7200

Odesláno

to mira_k
Dobrý večer,
omlouvám se,že můj dotaz směřující na Vás píšu zrovna sem,ale zajímá mě,jak v Siere nastavujete S/R čáry,aby jste měl v levo napsané hodnoty High a Low.
Ať dělám,co dělám,nemůžu to najít.
Děkuji a ať se Vám daří!!!

Odesláno

Dobrý večer jacob2908,
našel jsem to u nový verze 377, kde v nastavení Pivot points-daily (tj moje S/R čáry) je "Name label" a "Value label", kde v teto verzi je možnost mít tyto popisy na levé straně grafu

ať se daří,
Míra

Odesláno

Tak a je to za mnou... vsech 99 stran. Akorat teda musim rict, ze ze startu jsem hltal prispevky od vsech, postupem casu jsem si nasel tech svych par koni. Nektere jsem jenom proletel ocima, ale nasli se i jedinci, ktere kdyz jsem zahlidl, rovnou jsem je preskakoval jako balast(byt byl podlozeny sebehezcim grafem).

special thanks to:
- [Frame3] za perfektni popisky grafu a zajimave myslenky k PA
- [letajuciMichal ;) ] za nevedomele nakopnuti na PA... Na WCCI jsem mel uspesnost pres 80%!!!, na PA planuji 40-50% a byt porad ve vetsim profitu nez pri CCI
- [tiManiciCoSeTuHadaliNaTrechStrankach] za vysvetleni rozdilu mezi prikazem LIMIT a STOP (tu)

no nic, az se mi budou moje obchody PA libit, urcite je tady postnu....

GL&HF

Odesláno

airmiku so vsetkou uctou naco sem postujes taketo screeny? Bez vysvetlenia, bez popisu, bez toho preco si isiel a vstupoval do trhu atd atd. Vypovedna hodnota nula. Akurat mam dojem ze sa chces pochvalit ako dobre ti to ide na simu.

Osobne tento thread sledujem kvoli tomu aby som zistil ako rozmyslaju traderi pri vstupoch a vystupoch a konfrontujem to so sebou, bohuzial v pripade tvojich postov by som asi najradsej privital tlacitko skryt tohto usera, pretoze je to len balast v 80% pripadoch.

Pardon za kriticky reply ale toto fakt nechapem naco sa ludia potrebuju pochvalit a pohladkat si ego niekde kde je zmysel postovania delit sa s ludmi o svoje zazitky vedomosti atd.

Odesláno

to david.barta,
nemyslim si, ze je ta reakce proti Airmikovi adekvátní :) fórum má jednu fajn funkci, vyhledání příspěvků jednoho nicku, zkuste to a uvidíme sám (tu)
vložit sem sám nějaký screen, ať je tady mareriálu víc

osobne si vždy Airmikovo příspevky rád přečtu, je fakt že poslední screen moc popisku nemá, ale rozhodně to nelze paušalizovat ... jsou tam vstupy a TL, třeba pro mne to informační hodnotu má

to Airmike: zapomen na to, že by to bylo zbytečné mrhání časem a postuj dál :D

ať se daří,
Míra

Odesláno

To: david.barta,
pokud vím tak Airmike jede live a už dlouho a úspěšně. Za každý jeho screen, který sem dá mu můžeme byt všichni vděční, protože ukazuje realitu. Kolik takových traderů sem dává svoje obchody? Moc ne, a určitě mají své důvody a tohle je jeden z nich. Proč všechno do podrobností popisovat? Je přece daleko lepší trochu popřemýšlet, proč vstoupil a vystoupil a co ho k tomu vedlo.

Odesláno

mne naopak tie screeny nevadia, aj to je inspiracia. prvy signal bol asi trendove divergencia, druhy asi zlr a prieraz poslednej korekcie, dalsi mozno 2b reversal a odraz od trendline. zaujmalo by ma ale ze ci stale pouzivas nastavenie na EurUSD nastavenie 7 range. lebo sa mi zda ze niekde v minulosti si daval screen s 15 range

Odesláno

mira_k

na poslednych 30 stranach som podla mna viac ako podrobne popisal system ktory obchodujem je to stale o tom istom. trendflovwing s co najmensim riskom na obchod. pokial sa da s navysovanim pozicii. trhy NQ a EU, GU (teraz uz len EU)

signaly su podla Joa Rossa. 1-2-3 pattern , trendove divergencie a breakouty. vzdy do smeru trendu podporene TL.
uplne detailne som patterny nevysvetlil. ani sposob manazovania obchodov. jeden s dovodou je aj ten ze nemam zaujem odovzdat mesiace prace len tak niekomu pod nos. niekomu kto dokaze len kritizovat.

vo vseobecnej rovine prakticky nemam uz co ponuknut. :) takze ak sa bude chciet niekto nieco opytat tak som na chate nonstop. :).

PS: mimochodom .prispevky ako napisal David tradera ktory je vpohode podstate viac pobavia ako nahnevaju, mozno ma D. spatny den :) .za ten cas co som tu si clovek precita vselico :) obcas vam sem mozem hodit nejaky pekny screen s obchodom. pekny den:) a vela bodov .

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...