Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gordon:

tak to asi nebyl uplne best of zazitek..uprimnou soustrast..
urcite ale dobry prispevek o tom, ze ne vzdy funguje vse ok a je potreba mit zalozni plan jako mate vy..ikdyz to asi nevyslo uplne podle vasich predstav..

majkll

Odesláno

to petr:

áha. děkuji za vysvětlení. majkllovi předběžně neoficiálně gratuluji a doufám, že mu administrace půjde minimálně tak dobře, jako vám s Tomášem ...
chystají se kromě jména administrátora nějaké zásadní změny na webu?

Odesláno

Ne, žádné zásadní změny se nechystají.
Jenom s Tomášem už nemůžeme věnovat diskuzi příliš času ani energie - když jsme u počítače tak obchodujeme, když neobchodujeme tak se dnes oba snažíme využít čas lépe, než trávením u počítače :)
Tj. vše zůstává při starém, máme zájem na rozvoji tohoto prostoru a proto přecházíme i k "profesionalizaci" administrátora.
Nicméně je to zcela offtopic s ohledem na předmět vlákna, tj. prosím nechme toto vlákno tématu Infinity brokers.
Jakmile bude statut admina nějak definitivně rozjetý, dáme všem vědět oficiálněji.
Petr

Odesláno

gordon,

a co je v neporadku? proste trh byl tak rychly, ze preskocil tvuj SL. to se proste stava kdekoli. jinak mas platformu pustenou pres sierru? nebo je poustis separatne?

Odesláno

to 911
poustim z platformy sierru, ale to ze prezkocil SL a dalo by to slip...OK ale ono to hned v zapeti zamrzlo a neslo nic zrusit, proste se jim to kouslo

OK uz to resit nechci jak to pujde budu hledat brokera ktery ma stabilnejsi platformu a prikazy jdou primo na burzu kde je mohu videt jako to ma IBcko (tu)

Odesláno

Hm,

tak nic, ale pred tim i po tom to jelo normalne.

(Pred chvili jsem tu psal neco jineho, ale zapomnel jsem ze amici maj ted o hodinu jinak a ja to mam tak i v datech, takze jsem tu chvili mystifikoval)

L.

Odesláno

Gordon:
Je nutny si uvedomit co je prikaz "limit". Nedelal bych ukvapene zavery s hledanim noveho brokera. Osobne pouzivam TA live neco pres rok live a neco co ty popisujes se mi nestalo, pouze mi dakrat zamrzla platforma a pokazde bez mensich problemu(u stare verze TA). Kdyz clovk spocita pocet obchodu a pocet chyb, neni to nejake drama. Od te doby (zacatek roku)co obchoduji RB vstupuji a vystupuji vyhradne pres limitni prikazy a zatim se nic podobneho nestalo...Ale, mam v pocitaci jen veci ohledne tradingu a pri obchodovani spustenou jen platformuTA, SC a excel a zadruhe mam pomerne vykonny pocitac(4MBram) a 24Mbit linku. Verim ze pokud nekomu platforma funguje a nekomu ne, nehledal bych problem uplne v platforme. Muze jit take o compatibility issue, zasek v software etc. Btw nova sierra podporuje nove API od infinity.
Co se tyce platform obecne pripomina mi to usmevnou situaci kdy petr behem eminy2 nemohl nahodit data po oteveni trhu v Tradestation :) Proste s timhle se clovek musi vyrovnat. Bez jakekoliv reklamy, Infinity je kvalitni prumerny broker s presnymi tickovymi daty a s rychlou nadstandartni podporou (skype,tel,mail)+ funkcni a stabilni platformou-moje rocni zkusenost.

Odesláno

to Jenal
Ok co clovek to nazor
ja jen pisi svoji zkusenost a fakt je nemile kdyz ti platforma ukazuje ze jsi stale v trhu ktery se pohybuje opacnou stranou a nejde ani prikaz uzavrit ani po restartu a PC mam konfiguraci stejnou jako ma Tomas a take tam nemam nic jineho, ale proste me zklamalo....tot vse a pisi to sem aby mel kazdy moznost dohodnout dopredu s brokerem podminky obchodovani a reklamaci

a ver tomu ze pri stejnych parametrech opravdu nekomu platforma muze padnout a nekomu ne....je to dano statistickou chybou, ktera se proste nekdy objevi na mene dokonalych systemech

at se dari (tu)

• Vytvořit...