Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska koukam same zajimave vstupy , toto jestli obchodujete live nebo chcete , tak klobou dolu moc v tom system nevidim, prijde me to spise jako za kazdou cenu udelat obchod, sry ale troska kritiky neuskodi :D

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tet40:

Prvy nieje SL je to len vystup s malym Loss. Kedze to bola "chyba", chvilu som pockal ale trh nesiel hned mojim smerom tak som radsej isiel prec. Druhy plny SL je podla MAE/MFE funguje vyborne, ale dnes ma to vyhodilo ani som zmurnut nestihol, len to vyletelo a bolo, stava sa. Inak uz som dlho nevidel takuto 3jitu formaciu 0/V vacsinou su len 2.

btw ak by prvy vztup bol podla pravidiel teda ak by ta vztupna candle nebola overlapping and normalna (sa zmenila v poslednej sekunde) tak SL by bol nad HI tym padom by som nebol vyhodeny vobec, to by sme sa ale museli hrat keby bolo keby..
;)

Odesláno

cauko som začiatočnik zbúchal som ten manuálza 2dni a celkom tomu chápem. Myslím že to nemôže byť až také ťažke sa stať aspon priemerným traderom premna kedže psychiku mam dobru pretože hrám profesionálne poker a v pokri máte tiež swingy a nevadi mi prehrávať stovky dolarov ked viem že v longrune budem v pluse ked mam dobre zvolenu strategiu a tiež sa tam použiva BRM bankroll managment a je to podobne tomu tu. Dnes som skusil nainstalovať prveho brokera čo mi ujo google vyhodil a najviac sa mi zatial páčia strategie toto že "Moving Avarage" to je tušim v tom manualy napisane ako kluzave dačo a potom double top/ bottom ale to som ešte nevyužil. Skusil som si dnes spraviť rozbor 5minutoveho grafu SOYMEAL tak skúste sa nato pozreť. Ďakujem

Link na graf kedže nahravanie mi blblo img573.imageshack.us/img573/4249/soysoilsdc.gif

Odesláno

majkll:
na 5´silý průraz LOD, narostlo VOL, na 786 silná S/R tudiž prostor aspoň pro 200;
na 1´ malá zelená nádech a spekuloval jsem, že když bude trh silnej a půjde dál na jih, tak když dám LIM 4 ticky pod korekci malou zelenou, tak to hravě smete a dorazí k s/r. Na CCI jsem v tomto případě nebral ohled;
tak jsem se na to díval v daný okamžik.

v globále jsem se chtěl svézt a čekal jsem kde naskočit = amatersky přístup, byl porušen plán-lepší je věčší zahuštění CG aspoň 3svíčky atd, nechal jsem se strhnout,
proto píši, že mám z toho špatný pocit.
Je furt co zlepšovat , zjistil jsem že jsme na obchodování taky 2 já a mé druhé já, a ten druhej chodí občas ke mně na návštěvu a vnucuje mi takové reakce, no když to porovnávam s uplnýma začátky ,tak ty návštěvy ten druhej omezuje.
Jak psali kluci, že se u trhu člověk víc spozná, co je zač, tak na tom něco bude.
Ať se daří

Odesláno

to downswingman:
klobouk dolů, no nebuďte do toho tak hrr jestli můžu poradit ,vůbec to není tak jednoduché jak to vypadá a z toho screnu Vám asi nikdo nic nezanalizuje. Aspoň já tam nic nevidím a ani bych si netroufnul i když jsem jich už pár viděl. A psycho příde taky. Nic ve zlém. ;) to není poker

Odesláno

to Tet40: predem se omlouvam za muj mozna zacatecnicky doraz ale proc si u druheho obchodu nezakrelil linku takto? (viz. screen) Tento filtr trendove linky se mi moc libi, protoze obchoduji jenom do trendu a hodne casto skacu do signalu ktere uz nemaji silu ap. Bohuzel si linku ne vzdycky dobre zakreslim a pak to dopada jako dnes (screen 2) (td) Diky za radu

15288

15289

Odesláno

to downswingman:

doufam ze ti ten optiimismus vydrzi :) Hodne stesti, ale je pravda ze jsme vsichni zazili hodne nadsencu jako ty pro ktere bylo vsechno v pohode a bez problemu a za mesic skoncili po prvnich prekazkach a neuspesich. Tak se nediv klukum za jejich vecne pripominky ktere maji ze zkusenosti.

Odesláno

2 downswingman:

Radovan asi narazi na to spojeni "profesionalni hrac pokru".... "vybral jsem si prvniho brokera co mi nasel google" a zlaty hreb "to klouzave cosi" Taky mne to malem zhodilo ze zidle. Ale nic ve zlem :) Na nektere prispevky se proste jinak reagovat neda.

Rob

Odesláno

Jinak proc to tak je uplne netusim ale kdyz jsem hledal neco co me odfiltruje spatne odrazy tak me napadla tato myslenka a po velkem testu asi 2500 swingu me vyslo asi 95:5 ze prvotni bary jsou to prave orechove, napada me ze jsou to bud pokracuji trendlinky z vyssich TF nebo prubeh od scalperu na malych tf, kazdopadne eliminace ztratovych vstupu vzrostla o vice jak 80% , proto take v trhu nic nelovim a obchoduju pouze tyto korekce protoze mam velke % win , ztrata vetsinou nastava ze trh udela pouze maly pohyb ale to jsem se zase snazil vyresit rychlym posunem na BE, leden byl celkove dobrej mesic a dobre citelnej % dobrych vstupu jsem mel prez 80%, spise jsem se potykal s velikosti PT jelikoz swingy byly casto jen kolem 150usd

15291

Odesláno

downswingman:

já se omlouvám, ale vážně jsem si myslel že je to vtip, protože třeba já osobně jsem nejdřív několik týdnů studoval všechno co mi přišlo pod ruku než jsem se tu zaregistroval. Rozhodně jsem se nechtěl posmívat. Takže s chutí do toho a půl je hotovo :) (tu)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...