Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kdyz to tak tady ctu ani neni chut psat,ale hodme to za hlavu urbanr: kdyz vstupovals myslim 3. vstup dival jsem se ze LIM s SL do log.zony by asi vyšel, no promne to bylo pred LOD, ty svym vstupem planovals SL kde? jinak ja taky dnes zmatky, nebyl jsem ani dobre naladen na dnesni obchody a bylo to znat, blby pocit -150

15365

15366

Odesláno

rogy:

co je ten posledny vztup co si spravil okolo 17:40? teda podla coho?

A ta zelena sipicka, kde mas poznamku ze mas problem po obchode vyhodnocovat dalsi je cisto len TLB alebo je tam aj nieco na CCI?

fid:

ja som vztupoval trosku skor ako ty a vystupoval tiez skor vlastne na ten prvej cervenej co zavrale medzi EMA po ten doji. Vzdy cakas na SL? aj ked to 0/V zliha viac menej hned po zvtupe?
Mne stacilo ked to urobilo obrat od tej S/R potom doji (doji beriem ako ze sa trh nevie rozhodnut) a potom sa trh rozhodol ze chce ist dole tak som uz viac necakal...

Odesláno

michal-administrator:

Michale,

Zde chci uvést jedno z možných řešení jak komentovaná videa ukazující průběh obchodů zveřejňovat. Videa nemusejí být přece umístěna nutně na externích uložištích a tím mimo vaši kontrolu. To, pokud správně chápu situaci je kamenem úrazu a tedy z vašeho pohledu neakceptovatelné. Videa by se mohla ukládat na interní např. 1T diskový prostor a po vypršení např. týdení lhůty se automaticky mazat. Tím by byla zcela pod vaší kontrolou a zároveň svým objemem neprodražila provoz serveru. Každý by měl týden času na to si video s komentovaným záznamem seance stáhnout na vlastní lokální disk. Jistě vás napadnou jako odborníka i lepší řešení.

Komentovaná videa považuji za nejefektivnější prostředek k předávání informací mezi tradery. To je také důvod proč tento přízpěvek píši. Nehledejte v tom, prosím, útok,

Hezký večer, Mirek

Odesláno

Hned ze začátku jsem chytil ztrátu při vstupu long (-70). Pak už jsem se držel stranou a byl hodně opatrný.. Jak tam mám zakreslený ten 123 + Rh, tak po větším poklesu bych ho bral, ale s ohledem k dnešnímu vývoji ne. Po včerejšku jsem takovýto den celkem očekával. (td)

15367

Odesláno

Dnes narocnejsi trh hlavne na zacatku. Bylo teba pockat na prilezitosti a take se to vyplatilo. Udelali jsme 2 obchody , oba s vystupem na PT200. Ve screenu zasilam opet vstup IMA po odrazu od market OPEN . Jedna se o velmi jednoduse rozpoznatelny pattern ktery kdyz se naucime obchodovat tak dava zajimave vysledky. My mame s timto paternem od zacatku unora 2 vstupy - oba pozitivni. Pro vecne zacinajici nebo uplne zacatecniky je to rozhodne mozna cesta pohnout se rychle z mista dal. at se dari focus

15369

Odesláno

to mikky 182:
no to jsou jen mé pozn. a vsoupil bych na 100/v což bych byl v log zone a dival jsem se že i tu následne červenou by vstup ustal

to lordberry:
muzu vedet tvuj pohled na signal kolem 16,35, můj 2 vstup.

Ď.

Odesláno

Mikki182:
ahoj, vzdy na SL nečekám. Pokud se trh dostane do chopu tak to ukončím dříve. Jinak zatim nemam dost zkušeností abych se byl schopen rozhodnout jestli s SL hýbat nebo ne. Jelikož jsem trochu zmatkař tak momentálně se držím pravidla že se SL se nehýbe. Mimo dvou situací.
1) jsem v profitu 5 bodu, tak pousouvam na B/E +1tick
2) trh je v chopu a pohybuje se těsně kolem B/E nebo pod (při Long)

Odesláno

Fid:
V soucasne dobe mentoruji 3 tradery-zacatecniky a tak pouzivam MY .... sam uz obchoduji jen pozicne a nove studuji a pripravuji pary na statisticke arbitraze ..... proto to onikani
mej se focus
:)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...