Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý den
jsem poprvé na Sieře a nevim co mam nastavit v okně Data/Trade Service Settings -může mi prosím někdo poradit? 14.3. se chystám na Praktický workshop backtestování emini trhů a nerad bych něco pokazil.Pokoušel jsem se najít něco ve vláknech,ale žádný výsledek.Děkuji za pomoc,případně za odkaz.

Tomáš

Odesláno

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat. Vždy při přechodu na nový kontraktní měsíc při spojování kontraktkních měsíců se mi v Sieřře vymažou veškeré mé záznamy, které si kreslím do grafu. Řešil někdo podobný problém?

Odesláno

Zdravím,

mám stejný problém jako infinite. Nechce se mi zobrazit graf s aktuálními intradeními daty trhu TF. Např. trhy NQ a ES jdou bez problému. Účet mám u IB.

Prosím o radu

H:)

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,
mám propojeno TWS a sierru, všechno mi běhá v pořádku, jen mám v sierre v nastavení Trade zaškrtnuto ,Trade simulation mode on' a je to šedivě zbarveno, takže to nejde odškrtnout, nevím si s tím rady, děkuji za pomoc.

• 5 týdnů později...
Odesláno

Dobrý,

nainstaloval jsem si SC a také nemůžu přijít na to, jak otevřít TF (data se jakoby načítají, ale i po načtení zůstane tabulka prázdná), ostatní indexy bez problému.

Koukám Jendo, že jsi to sem psal už v březnu,už se ti to prosimtě podařilo?

Popř. kdyby kdokoli věděl, budu vděčný.

Díky

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím,

nevíte někdo prosím jak v SC nastavím u CCI,aby se bary nad nulovou linkou zobrazovali jinou barvou než pod nulovou linkou?Nemůžu na to přijít.Doufám,že jsem to popsal srozumitelně.

Díky za odpověď.

Tomáš

Odesláno

to mahrlo:

Tohle jsem už zkoušel,ale barva je pořád stejná nad i pod nulovou linkou.Zadávám: Woodies CCI trend-subgraphs-change on next bar-auto coloring-based on +/-,vyberu si dvě barvičky,ale po potvrzení je barva nad i pod nulovou linkou stále stejná.

Tomáš

Odesláno

Tominotr:

je to v Studies/Settings/Subgraphs v položce Auto-coloring - je třeba zvolit Based on +/-,tak jak píše mahrlo,aspon mě to funguje,zkus se s tím nějak pohrát,nebo dej i screen a porovnáme to.

borax

Odesláno

2 Tominotr:

Jdu takhle nahodou kolem... V tom indikatoru mas problem v tom, ze hodnoty Above - Nad, Below - Pod mas nastavene na stejnou barvu. Zmen jednu z nich a budes mit to co potrebujes.

Rob

Odesláno

to Rob99:

když zmenim barvu Below na jinou např. červenou a Above nechám zelenou,tak první bar při přechodu CCI pod nulovou linkou se zmení na červenou,ale ostatní jsou stále zelené.

Tomáš.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...