Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj michal,

prepáč, nerozumiem…tu nieje diskusia povolená všetkym...?
Táto diskusia je o danej téme, nenarúša pravidla fóra...myslím, že práve takéto diskutovanie tu pritahuje ludí a robí server úspešným?

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 804
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

luo Napsal:
-------------------------------------------------------
>
> Inak zbacktestoval som RUT za posl.17rokov
> dozadu...

Mohl bych se zeptat kde jsi vzal data za 17 let zpět???

Henry.

Odesláno

Zdravím, hledám software pro obchodování options. Zaujal mne program ThinkorSwim, bohužel při pokusu o registraci demo účtu se nelze zaregistorvat, tedy rezidenty z ČR. Samozřejmě je tady možnost vybrat jinou zem. Jde mi o to, zda z tímto softwarem budu moci otevřít live účet u jiného brokera?

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím, chtěl jsem se zeptat na přiřazení opcí ve SPY.

SPY regulérní obchodní hodiny (15,30-22,00)
SPY rozšířené obchodní hodiny (15,30-22,15)

SPY v pátek na close (expirační den) uzavře ve 22,00 např. na hodnotě 111,95 a ve 22,15 na hodnotě 112,05. Mám nakoupenou CALL opci o strike 112, která v ten den expiruje. Která hodnota je ta rozhodná pro přiřazení akcií 111,95 nebo 112,05?

Dík

Odesláno

to jo, ale např. ve 22,00 hodin trh uzavře pod 112 (C= 111,95) a ve 22,15 nad 112 (C =112,05). Rozhodná hodnota je 112. Budu automaticky přiřazen nebo opce expiruje bezcenná?
Dík

Odesláno

To asi záleží od brokera. Mně vždycky TOS píše tohle (našel jsem v mailu jenom duben):

April expiration is Friday, the 16th. The last trading day for many cash-settled index options such as DJX, SPX, RUT, NDX and MNX options is Thursday, April 15th, with settlement prices determined by Friday morning's opening prints for the component stocks. The last trading day for the OEX, XEO, ETFs and all equity options is Friday, March 19th. IMPORTANT NOTE: the threshold for automatic exercise of stock-settled in the money options is $.01. Long equity options in the money by $.01 or more will be automatically exercised. Please monitor all your expiring positions. Be especially careful with the estimated $.10 DIA dividend on Friday morning.

Please email tradedesk@thinkorswim.com before 3:20pm CDT Friday with any request to exercise or if you do NOT want to exercise an option that is in the money by $.01 or more.

Z toho mi vychází že když trh zavře 3:15 a do 3:20 mám dát vědět emailem pokud to chci jinak, tak asi berou zavíračku 3:15. Ale když je to takhle na hraně, asi bych jim preventivně napsal ten email jak to chci.

• 1 month later...
Odesláno

Dobry den,
chtel bych se zeptat na platformu TOS. Chci si ji nainstalovat z webu TOS, ale oni po mne chteji
silenou registraci, vyplnovani x-polozek az snad k zalozeni uctu a je nevim co jeste.
Je to stejne co jste delali pred stazenim platformy nebo ne? Muzete mi poradit, jak ji ziskat?

Diky

Odesláno

danycz,
ved pri registracii mas hore progress bar a tam krasne zobrazene od ktoreho kroku mas aktivovany paper ucet. chce to len viac sa pozerat. Vymysli si udaje a ides. Reg. u tosky sa tu rozoberala uz niekolko krat.

Odesláno

danycz:
Bylo to tu již napsano několikrát. Satčí vyplnit první formulář, následně přijde email s potvrzovacím odkazem. Problém je v tom, že se email od TOSu většinou špatně hledá, neboť např. na seznamu.cz spadne do spamu.
Vašek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...