Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

měla bych dotaz. Doufám, že tu již nebyl zodpovězený. Potřebovala bych na screenu odpočítávání času do dokreslení úsečky něco jako je u Woodieho studie. Nejsem dost zdatná co se týká počítačů. Předem děkuji za odpovědi.

Veronika

Odesláno

Zdravim

1) otevrete Sierru + graf
2) [F6]
3) Vlevo v okne "Studies Available" vyberete studii "CountDown Timer"
4) Tlacitko [Add] uprostred
5) [Ok]

Neni treba s tim delat nejake slozitosti. Default postaci. Funguje na vsechny typy grafu : Volume, RangeBar, Casovy

Odesláno

to Rob99:

takze podavam hlaseni:-) nakonec jsem znovu odzkousel verzi 2 a verzi 3 a zustal jsem u verze 2. Umisteni sem udelal tak, ze to odpocitavani casu v desetinach se ne/zobrazuje - je schovany v miste, kde uz neni videt a vidim jen ten format hh:mm:ss - hned vedle mam zapnuto bar time duration a tak vidim i historii a zaroven aktualni cas posledni usecky:-) je to kostrbate, ale problem s tim nemam zadny:-)

ps: asi bych pouzil verzi 3, ale nevim z jekeho duvodu mi nejde navolit barva a vsechno zustava v bile. za nic s tim nemuzu ani hnout.

libore, chci podekovat za tvou praci - me hodne pomohla:-)

uspesny den a obchody v +:-)

tomas

• 2 týdny později...
  • 3 týdny později...
Odesláno

2 JiM36:

Takze jak to presne pocitat ? Jako parametr dame delku.. (napr 10 => vezmu poslednich 10 hi a udelam prumer a poslednich 10 low/10... - co vyjde je aktualni pro danou svicku... ) Takhle ? Sklon urcime podle ceho ? Resp. podle ceho urcit jestli zobrazovat hi nebo low....

Nasel bych nekde mozna po netu zdrojak z TradeStation nebo z ceho to bylo, ale jednak se mi to nechce ted hledat, a hlavne si muzes rict jak to presne chces... takze takhle je to asi lepsi

Odesláno

Rob99:
Přesně jak říkáš - variabilní EMA podle počtu úseček zpětně, u zobrazování nad/pod bych vycházel, pokud to bude možné, ze sklonu klasického EMA počítaného z close úseček za stejnou periodu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...