Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rob99:
Díky moc, nainstaloval jsem to, ale jediná podoba v jaké jsem to dokázal dostat do grafu k cenám je v přiloženém screenu. Nechci to dávat do jiného chartregionu, musel bych něco jiného vyhodit. Proto jsem psal, že by mi stačil barevný bod úplně dole pod bary, ideálně se zobrazením hodnoty ve values scale.
JiM

Odesláno

jj, no v regionu 1 to lip vypadat nemuze. V jinem to vypada podstatne lip. Jeden by rekl ze tam mas mista spoustu, ale kdyz to chces mermomoci do ceny, tak to zkusime. Mozna se ti ale zpomali rolovani, protoze se furt musi vypocitavat jakej rozsah cen mas zobrazenej, aby se ty puntiky mohli zobrazovat nekde dole inteligentne na jedne lajne. Dalsi vec - nevim sice cemu rikas value scale, ale jestli je to ta lista s informacema o jednotlivych indikatorech u kazdeho regionu, tak tam budes mit vzdy hodnotu bodu te usecky, ktera je prave zobrazena jako posledni vpravo. Udelam to jako dalsi indikator, myslim ze ty bary muzou byt zas dobry pro nekoho jinyho, mas okamzite predstavu jaka byla range usecek... no vsak to znas ;)

Odesláno

Jasně že do jiného regionu je to super, podle barů je nejlépe vidět range, ale pokud si dám do regionu 2 třeba tu EMA diferenci, tak bych to už musel dát do regionu 3 a na cenový graf bych měl pak málo místa, protože na obchodování PA potřebuji mít přehled o SR. ;)

Odesláno

2 JiM36: Takze je tam dalsi studie (LKP_RangeCandle_Point), ktera by pro tebe mela byt lepsi. Az to budes vkladat, tak dej pro region 1 independent scale a jestli chces nejak lip videt hodnoty jednotlivych point, tak bude potreba vyhazet z toho headeru hodnoty, ktere jsou tam ted. Tzn. Global Settins -> Customize Chart Header - tam nech aspon jednu polozku. Dale smaz nazev te studie (je moc dlouhy) a to udelas tak ze pres F6 -> Studie Settings -> Subgraphs a vlevo dole odskrknes volbu "Display Study Name and Input Values". Pak zustanou v headeru jen hodnoty pro jednotlive zony.

12631

Odesláno

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat. Vždy při přechodu na nový kontraktní měsíc při spojování kontraktkních měsíců se mi v Sieřře vymažou veškeré mé záznamy, které si kreslím do grafu. Řešil někdo podobný problém?

Odesláno

Erik_,
podívej se do Chart Settings - záložka More Settings, aby ti zůstalo vše zakresleno v grafu i po přerolování, musíš mít zaškrtnuto "Show Chart Drawings for Different Symbols"

M.

Odesláno

To mira_k

můžeš mi prosím prozradit jak připojuješ kontraktní měsíce do Sierry?
Případně odkaz na nějaký návod.

tictac,
v posledních verzích je to docela rychlý a jednoduchý, vývoj od SCH se snaží

- Chart - Perform Futures Symbol Rollover
- tady ti nabidne aktuální nový měsíc, ted M0
- pohlidej si počet dní z historie, které chceš připojit ze současného chartbooku "Include Data From Past"
- a formát nových dat

předtím si zkontroluj, zda máš v Chart Settings - More Settings zaškrtnuto "Show Drawings For Different Symbols" .. pokud to nebudeš mít vybraný, tak ti po přerolování zmizí všechno "malování", co máš grafech, tj S/R, TL, popisky apod

M.

"keep it simple"

mira_k

Ty asi jedeš live data v Sirra CH. Ja na SCH pouze testuji, live data mám na NT.Pokud dám Chart - Perform Futures Symbol Rollover, tak se mi zobrazí prázdné okno, tudíž nemám soubor který bych připojil.Ale možná je chyba u mne...

Odesláno

tictac,
jj, jasně, SCH mám jen pro zobrazení a historický backfill, jinak mám live real datafeed OEC

potřebuješ mít zdroj dat, ze kterých to napojíš .. mělo by jít spojení i historických dat do jednoho, ale to jsem nikdy nezkoušel

M.

Odesláno

Zdravím,

prosím o radu. Pořídil jsem Sieru verzi 580 s napojením na IB, kde mám otevřený účet a nejde mi zobrazit aktuální intradenní data trhu TF. Ať zadám TF-201006-NYBOT nebo TFM0-FUT-NYBOT, tak se mi nezobrazují žádná data. Normálně mi to otevře okno grafu, napíše, že stahuje data, pak že je stáhnul, ale nic se mi nezobrazuje. To samé na NQ nebo ES funguje naprosto bez problémů.

Můžete někdo prosím poradit?
Moc díky.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...