Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dneska od 20:00 ES krása ale NQ líný, líný a líný :( žádnej obchod. Bylo tám pár příležitostí který jsem ale nebral takže dneska bez obchodu. Renooo: Alternativní grafy jsou podle mě výhodnější než časový ale sám si to musíš vyzkoušet. Jak RB tak Volume na něco kloudnýho reagujou. RB na rozpětí trhu a volume zase na počet obchodů. Minimálně eleminujou spoustu zbytečnejch svící co se nikam nehejbou

6983

6984

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

miroj Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ospravedlňujem sa že tu takto przním vlakno.
> Miro

Miro neprzňíš. Naopak ti děkuji za upozornění, hodně mi to pomohlo.

Odesláno

TO Jardat: Len som nejak nezvládol pridávanie obrázkov.

Inak v piatok som skúšal používať ten Range Bar Predictor - je to taká malá pomôcka, ktorá ukazuje kde môže byť Close úsečky. Keď mám podmienku (napr. pri DB) že Close súčasnej úsečky nesmie byť viac ako 2 ticky od nejakej SR úrovne - hneď vidím, či táto úsečka ešte splňuje podmienku, alebo už podmienka určite splnená nebude. Predtým som neustále presúval kurzorom, aby som tieto hodnoty zistil resp. porovnával hodnoty z Values Windows, teraz to vidím na grafe hneď. Ale žiaľ ziskové patterny to neukazuje. V piatok som skončil so stratou ;).

Miro

• 2 týdny později...
Odesláno

to Pavlosos,

RR = role reversal, tj. jednoduše řečeno, když se ze supportu stane rezistence nebo naopak .. článek asi žádný na toto téma nevyšel, zde zkuste stránku 17, tohoto vlákna, třetí příspěvek zeshora od paveln www.financnik.cz/forum/read.php?2,96441,page=17

TL = trendové čáry, viz. www.financnik.cz/komodity/fin_obchod/technicka-analyza-trendove-cary.html

ať se daří,
Míra

Odesláno

Tak dneska me to po prve v me kratke traderovske kariere vyhodilo na SL presne na tick a pak to slo krasne mym smerem, opravdu nehezky pocit :-( Aspon, ze obchod pre tim mi vysel takze celkove dneska v plusu.

Odesláno

Dobre ranko aby ste neboli ochudobneni o tento krasny 240 bodovy signal na eure tak vam ho sem postnem ala price action :) forexova klasika 9:00 otvorenie londyna, pred nim mala divergencia , po nom 1-2-3 signal .

7090

Odesláno

to Airmike:

No tomuhle rikam 1-2-3 nasledovane Ross Hookem jak z ucebnice. I když ten Hook je na mě už moc daleko, ale vzhledem k rychlosti pohybu a sile bych do neho asi sel. Kez by takhle vypadaly vsechny pohyby. :)

Odesláno

no na tom eure to dnes bola velmi zaujimava situacua 840 bol velmi silny support,ale trh nim presiel ako noz maslom predosly den bol trend Down. hned po otvarackach Zurich a Londyn prisiel prieraz. a ten vacsinou urci trend pripadne otocenie ci korekcie prichadzaju do uvahy 12:00 popripade do sprav a otvorenia parketov. to ze to bude taky masaker som necakal, ale pri rangu eura primerne 250 pips na den je to v podstate normalne.

aby neprislo k omylu, vstupoval som sce presne na signal, ale zdaleka som nevzal 240 pipin :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...