Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to tím, že IB nedodává přesná data volume. Už se o tom tady psalo mnohokrát, že ty jejich data nejsou úplně přesný a vhodný například pro volume grafy, range bars atd.

Co s tím? Pořídit si nějaký lepší data, než od IB.

Odesláno

Paveln

to si nemyslim, ze by to byl takovy obrovsky rozdil.....a navic jsem drive mel volume v poradku. Na kolik bylo presne nevim, ale vypadalo v poradku. Kdyby ty data z IB byla tak spatna, tak proc kdyz je stahuju zive primo pri obchodovani, tak jsou kolem 500 nebo nejak do 1000 a kdyz vypnu SCH na par hodin a potom pri zapnuti stahnu data, tak maji 5000 a vice, coz vypada v poradku.

Myslim ze mam neco spatne nastavene, ale nedokazu prijit na to co to je, ani si nejsem vedom, ze bych neco menil v nastaveni.

• 3 týdny později...
Odesláno

Muze mi někdo poradit jak se označují a zobrazuji grafy v Sieře komoditních spreadů? Zatím jsem na toto téma nikde nenarazil. Mám informaci, že údajně Sierra umoznuje zobrazovat spready, ale nevím jak na to.

• 3 týdny později...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Odesláno

Zdravím,
občas mám problém se stahováním starých dat do Sierry/IB. Připojím Sierru s IB a najedu na nějaký chartbook, který jsem neměl třeba 5 dní otevřený a po stáhnutí zjistím, že mi tam chybí třeba 3 hodiny dat. Nevíte prosím, jak se dá nějak opakovat stahování dat?

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...