Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Tominotr:

Vďaka za rýchlu odpoveď. Je zaujímavé, že na ich stránke pod symbolami je pre tento trh uvedené FX. Skúšam Vašu radu, ale dostávam odpoveď "The SC Historical Data service does not provide real-time data". A to som žiadal kontraktný mesiac 12/2008.

Ak by ste mali ešte jednu radu, bol by som veľmi povďačný.
:) :)

Odesláno

to abc1:

jestli tomu dobře rozumím,tak máte pouze předplacenej program sierrachart a nemáte zatím založenej žádnej účet u brokerské společnosti,která by vám tato data sprostředkovala.Problém je v tom,ze sierrachart je jenom program na zobrazování grafů,ale neposkytuje sama o sobě realná ani historická data,která pokud chcete testovat si musíte zakoupit zvlášť.

Tomáš.

Odesláno

to Tominotr:

Ja mám založený účet u IB, ale za data EuroStoxx50 by som si musel priplatiť burzu Eurex, čo je myslím cca 8,- Eur mesačne. Ja mám S.Ch. level 4, čo je level kde sú data, ktoré poskytuje priamo Sierra. Ale ja ich stále akosi neviem nahrať. Mimochodom na základe dat od Sierry som si backtestoval e-mini Russell 2000.

Stano :( ;)

Odesláno

Vďaka za data,

Ja som ale myslel trošku niečo iné. Sierra asi polroka ponúka vlastné data pre niektoré futures trhy, ale musí byť predplatený level 4. Ja som už využil ich data na e-mini Russell 2000. Keďže už mám tento level predplatený a nedá sa to zmeniť tak som chcel backtestovať aj Euro Stoxx 50 (načo platiť ďalšie poplatky za data od IB). Na ich stránke som našiel skratku pre tento trh FX, tak som skúšal všetky možné kombinácie, ktoré ma napadli a skúšal som tiež kombináciu FESX, ALE vždy s nulovým výsledkom.
Preto by som bol rád, ak niekto využíva data Sierry pre tento trh, aby mi poradil aký syntax je nutný, aby som sa konečne dostal k potrebným data.

Stano :) (tu)

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahojky všem,

měla bych naléhavý dotaz. mám předplacenou sierru Level 3 a to ještě na půl roku a nyní bych honem potřebovala Level 4- myslíte že si musim koupit Level 4 za plnou cenu nebo by šlo doplatit ten rozdíl? já včera hledala nějaký mail typu help@sierrachart.com a nenašla - mohl by mi někdo poradit alespoň kam se na ně obrátit s dotazem ? Předěm děkuji všem :o)

• 2 týdny později...
Odesláno

no pokud myslíme to samé číslo( taky mám teď Sierru 403) - tak ve starších verzích také bylo jen nemělo jiné pozadí než tvoje plocha - bylo napsané stejnou barvou jako hodnoty indikátoru či cena v trhu. je to řekněme rozlišení grafu.

na klávesnici šipkou nahoru a šipkou dolů můžeš graf roztahovat do stran nebo zhušťovat. a to číslo ti ukazuje jeho zhuštění. normální je tak 10-12. čim menší číslo tim máš svíčky na sobě víc narvané ( a nádherně se pak zakreslují SR úrovně) a čim větší tak se ti na monitor vejdou třeba jen dvě svíčky ( dva OHLC bary) :o)

Odesláno

Veroniko to je super zjisteni, dekuji! Jeste dodam ze cislo je zelene pouze pokud muzeme na screenu videt posledni usecku-tedy takovy indkator...

Mam tu taky dotaz, nevi nekdo nahodou jestli je v sierre nekde studie ktera by:
1.zobrazovala casouvou delku usecky(rangebaru) v histogramu, podobne jako volume
2.zobrazovala v cenovem grafu klouzavy prumer z jineho timeframe(rekneme do timeframe 1.5RB zakreslit klouzavy prumer z 15minut atd)

dekuji moc!

Odesláno

dario46 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Nevite nekdo co znamena to cislo, ktere je dole
> vpravo? Mam Sierru 403. Ve starsich verzich to tam
> nebylo.

A navyše zmena farby pozadia tohoto čísla hovorí, či si na konci grafu a sleduješ aktuálnu úsečku (zelená farba) alebo máš graf posunutý do histórie (červená farba).

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...