Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak slubil som ze pekne screeny sem obcas hodim. tak prvy za dnesne rano. klasicky som o5 zaspal a tak som zacal az o 9:00. neviem ci treba komentovat. proste stale klasicke 1-2-3 patterny a trendove linky

7222

Odesláno

Diky Airmike za tvoje screeny. Jedu taky Rosse a nektere tvoje postrehy se mi docela hodily do kramu. Pokud mozno pokracuj pls v postovani screenu, je to zajimave porovnani.

Odesláno

tak se take podelim z dneska ,ve vypisu neni BE obchod jelikoz si archivuji screeny a BE nepocitam do 3 obchodu ,u 3 obchodu me to vyhodilo presne 1 tickem skoda ,ale i tak spokojenost,1 obchod byl nesmysl zalozil jsem presne v 15:30 a v tom cardasi me to hned vyhodilo

7236

Odesláno

Remargue, co je na tom unáhleného, měl jsem skoro stejný vstup ( demo) Krásný kanál, vstup pod nižším high, záleží jak dlouho si ho držel. Podle mě dobrý obchod. Používáš nějaké hodnocení ( A,B,C)?

Odesláno

Objevily se mi ještě dvě možnosti na vstupy, nebral jsem je, protože ohledně trendwollowingu vím zatím opravdu kulové. Nevím proč jsem vždy tak tíhl k protitrendu. úchylka nějaká asi. obch. č. 2) Trend sice hezky rozjetý, ale pattern 1-2-3 docela úzký, vstupní svíčka na úrovni bodu 2, z toho mám často strach. obch. č. 3) Toto mi dělá absolutně největší problém. Určit k jakému trendu se přiklonit. Když trh odzoomuju vidím, že jsme v downtrendu, vytváří se tam ale růstový trend (naštěstí se mi tam neobjevil signál jinak bych do longu vletěl), objevil se pattern 1-2-3 do shortu a tady jsem měl velký spor či vzít nebo ne, sice do absolutně hlavního trendu to je, ale aktuální trend je longový, navíc formace opět velmi úzká. Jediné co se mi hodně líbilo bylo to, že by se danná formace dala považovat za trendové DT s DIV na CCI. V takových případech bude asi opravdu nejlepší dát na intuici (cit) a pokud na mě vstupní signál nekřičí tak to nebrat.

7238

Odesláno

ladary >>v porovnání s dalšími obchody (které byly demo, viz. screen) to byl pěkný obchod. Znepokojovalo mě, že nebyl absolutně jasně určený trend. Tím ABC myslíš hodnocení jak se mi vizuálně pattern líbí nebo rozlišení stupně "silnosti" trendu ?. Měl jsem PT105, takže stovka s komisí. To je děs po live obchodě jsem vždy spocený jak hova*o :(

Odesláno

Remargue, myslel jsem hodnocení tak jak to uvádí Elder v knížce Vstupte do mé ob..... V zásadě je to hodnocení výkonosti, pokud si z cenového pohybu ve kterém jsi uskutečnil obchod, vybral výce než 30% je to za A, 29 -20% - B, 19 -10% - C, méně než 10% - D. Každý obchod si oznámkuješ a podle toho vidíš jestli se zlepšuješ nebo ne. V ID přežije jen obchodník typu A, říká Elder :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...