Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

hanslama - koukni se na predchozi stranku na gordona a mas to tam v bledemodrem ci zelenem...
nekteri hledaji start do chopu a nekteri z chopu ven... v chopu nebo congestion nebo sumu, bude to asi dost podobne, sbiraji sve scalpy bojovnici jinych kmenu :)

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hanslama: je to naprosto jednoduché, prostě obchoduje v místech kde byla cena dříve odmítnuta a na těchto extrémech opět vstupuje proti původnímu pohybu s miniaturním SL a s velkým potenciálem. Přesně tímto způsobem obchoduji já, je to jednoduchý systém ale ze začátku byl náročný na psychiku - vstupovat proti pohybu. já obchoduji většinou NQ a můj SL je 2body, obchody pod RRR1:5 vůbec neberu. vstupy na extrémech mají svá pravidla která lze nalézt dlouhodobým sledováním grafů. ze začátku jsme míval uspěšnost cca 40%, dnes se pohybuji kolem 70%.
Pavel

Odesláno

PPavell:
a co myslis, ze obchoduji ja? akorat to nazyvam Flip :) a nepisu o tom prispevek o 20 vetach a vyrazech typu :
unfair lows, unfair highs, responsive trade, initiative trade, balance - range, value, selling tails, buying tail, k breakoutu z teto balance (tento je perla:)
ale jo, asi jsem alergicky na cecho-annglictinu ;) A navic nedelam z "hovna" lesteny prd. A kdyz uz dam screen, tak obchodu, ktery jsem udelal a ne popis historie, jak bych udelal to ci ono.

Ty jsi to vse vysvetlil v jedne vete (tu)

Odesláno

Ako krásne sa nám rozprúdila debata :). Rossi takto ďaleko zatial nie som, vybral som si jeden patern a obchodujem zatial len ten, ale som rád za podnetné informácie, ktoré si môžem časom nasledovať. Takže chalani budem rád ak sem raz za čas niečo pridáte a hodíte k tomu nejaký pokec aby som sa v tom dokázal zorientovať. Stále čerpám z rád pantátu G028, ktorý má ten talent podať veci tak, že som im rozumel. Je fakt, že zatiaľ sa "motám" na malých tf a ten rozhľad z vyšších sa ešte len učím nejako prakticky použiť, ale všetko má svoj čas, tak snád niečo od vás tiež pochytím :)

Odesláno

Rossi se pravděpodobně věnuje Market Profile. Aspoň to vyplývá z diskuze. Možná by nebylo špatné to říct na začátku příspěvku, pro ty co to neznají včetně mě je to fakt španělská vesnice :-).

PPavel: RRR 1:5 a Win 70%? Tak to máš stroj na peníze :-)).

Odesláno

Máš pravdu, hodně se toho stane mimo hlavní seanci, ale proč s omezovat ? Pro mě jsou podstatné SR úrovně, ne obchodní hodiny, stejně tak nečekám na open či close úseček - to jsou naprosto bezvýznamné hodnoty v grafu. Když se k mé úrovni kterou chci obchodovat trh přiblíží mimo obchodní hodiny tak ji zobchoduji. Samozřejmě že nečekám o půlnoci ale od cca půl 8 ráno po očku sleduji trh a mezitím dělám něco jiného. Někdy nechám obchody běžet přes noc když je potenciál k nějaké významnější SR. Např. 13.8. v 12:52 US vstupoval SHORT na úrovni 1827.50 a držel jsem do 16.3 8:33 výstup na úrovni 1804
PAvel

Odesláno

PPavell Napsal:
-------------------------------------------------------
> Máš pravdu, hodně se toho stane mimo hlavní
> seanci, ale proč s omezovat ? Pro mě jsou
> podstatné SR úrovně, ne obchodní hodiny, stejně
> tak nečekám na open či close úseček - to jsou
> naprosto bezvýznamné hodnoty v grafu. Když se k
> mé úrovni kterou chci obchodovat trh přiblíží mimo
> obchodní hodiny tak ji zobchoduji. Samozřejmě že
> nečekám o půlnoci ale od cca půl 8 ráno po očku
> sleduji trh a mezitím dělám něco jiného. Někdy
> nechám obchody běžet přes noc když je potenciál k
> nějaké významnější SR. Např. 13.8. v 12:52 US
> vstupoval SHORT na úrovni 1827.50 a držel jsem do
> 16.3 8:33 výstup na úrovni 1804
> PAvel
>
>
>
> Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 20.08.
> 09:11 uživatelem PPavell.

Open či close jsou bezvýznamné? To tedy klobouk dolů. Musíte být buď profík nebo hráč.

Odesláno

to xzajic:

zkus si jako nováček přečíst nejdříve příspěvky, u kterých je 100% jisté, že pisatel ví o čem mluví. Příspěvky tipu, na které odkazuje Tvůj komentář si raději ani nečti. Zbytečně to motá hlavu. Už jsem to tu jednou psala, ale raději to napíšu znovu. Tento server je unikátní věc, ale přesto musí člověk dávat v diskuzích velký pozor na to, čím se nechá ovlivnit. Příliv a odliv přispívajících je tu dost znatelný, ale ti co přispívají už delší dobu - např. 3, 4, nebo 5 let - nemusí nutně profitovat, ale o tradingu určitě něco vědí. Sama mám své oblíbence ;).

Odesláno

xzajic,drvr-zkuste prosím zapřemýšlet co vám vlastně open a close ukazuje a oprostěte se od obecných pouček. Mám něco v trzích za sebou a za tím co jsem napsal si stojím. Nechci se tu nikoho dotknout, ale asi toho máte ještě dost před sebou než budete schopni pochopit co jsem se vám snažil ukázat. Profík určitě ještě nejsem ale dnes si odnáším z NQ 1xBE a 1x27.5 bodu/kontrakt
Pavel

Odesláno

sihunet:o žádných takových stránkách nevím. tento způsob obchodování jsem si vymyslel sám. Jde pouze o nahledění grafů. Základem je pro mne denní graf na kterém sleduji celkový charakter trhu. Podotýkám že grafy sleduji dennodenně už 4 roky a teprve po 3 letech se v nich jakž takž vyznám :)
Pavel

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...